Samsun’un Tekkeköy ilçesinde ayva ağacının bir dalının kesilmesi nedeniyle amca ile yeğen arasında çıkan tartışma cinayetle sonuçlandı. İbrahim Çam (73), yeğeni M.Ç. (46) tarafından tabancayla vuruldu. Ağır yaralanan Çam, hastaneye götürülürken yolda hayatını kaybetti.
AYVA AĞACININ DALI TARTIŞMAYA NEDEN OLDU

Olay, Tekkeköy ilçesi Yağbasan Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Fransa’dan fındık toplamak için Samsun’a gelen M.Ç. ile amcası İbrahim Çam arasında ayva ağacının bir dalının kesilmesi nedeniyle tartışma çıktı.
Amca ile yeğen arasındaki tartışma kısa sürede büyüdü.
TABANCAYLA AMCASINA ATEŞ ETTİ
Tartışmanın büyümesi üzerine M.Ç., tabancayla amcası İbrahim Çam’a ateş etti. Kurşunların isabet ettiği 73 yaşındaki Çam ağır yaralandı.
Ağır yaralanan İbrahim Çam’ın özel araçla hastaneye götürülmesi için yola çıkıldı. Ancak Çam, hastaneye ulaştırılamadan yolda hayatını kaybetti.
CENAZESİ ADLİ TIP KURUMUNA GÖNDERİLDİ

İbrahim Çam’ın cenazesi, kesin ölüm nedeninin belirlenmesi amacıyla otopsi yapılmak üzere Adli Tıp Kurumu Samsun Grup Başkanlığı’na gönderildi.
JANDARMA KAÇAN ŞÜPHELİYİ ARIYOR
Amcasını tabancayla vurarak öldürdüğü iddia edilen M.Ç., olayın ardından bölgeden kaçtı.
Olay yerinde inceleme yapan jandarma ekipleri, kaçan şüphelinin yakalanması için geniş çaplı çalışma başlattı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.
Kaynak: İhlas Haber Ajansı
