Samsun'da Bir İntihar Girişimi Daha! Kalbi Durdu
Paylaş

Samsun'da Bir İntihar Girişimi Daha! Kalbi Durdu

Ekleme: 03.03.2022 11:27 Güncelleme: 03.06.2026 12:55

Samsun'da samanlıkta kendisini asan bir kişi yardımına koşanlar tarafından ipi kesilip kalp masajı yapılarak hayata döndürüldü.

Samsun'da bir şahsın evinin 3. katının penceresinden eşyaları aşağı atıp ardından da intihara kalkışmasının ardından bir intihar girişimi de Canik'te gerçekleşti.

Olay, Samsun'un Canik ilçesi Dereler Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Z.S.(40) eşi ve çocuğunu cep telefonu ile görüntülü arayıp kendisi asacağını söyledi. Evde olmayan Z.Ş.'nin eşi ve çocuğu durumu yakınlarına haber verdi. Z.Ş.'yi evinde arayan yakınları onu bulamayınca samanlığı kontrol ettiğinde iple asılı halde buldu. İpi keserek asılı olduğu yerden indirilen Z.Ş.'nin kalbinin durduğunu fark edilince yakınları tarafından kalp masajı yapılıp hayata döndürüldü. Z.Ş. ambulansla Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

İHA

Samsun'da Hayatını kurtaran 3 polis memurunu hastanelik etti

Yorum Yap

* Güvenlik gereği ip adresiniz saklanmaktadır. 3. şahıslara kesinlikle paylaşılmamaktadır.