Samsun’da camide pes dedirten hırsızlık! Bağış kutusunu çaldılar
Paylaş

Samsun’da camide pes dedirten hırsızlık! Bağış kutusunu çaldılar

Ekleme: 12.08.2026 13:52 Güncelleme: 12.08.2026 13:53

Samsun’un Çarşamba ilçesinde bir caminin bağış kutusu çalındı. Güvenlik kamerası bulunmayan camide polis ve jandarma ekipleri parmak izi incelemesi yaptı.

Samsun’un Çarşamba ilçesinde bulunan Şehit Polis Tuncay Karataş Camii’nin bağış kutusu kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce çalındı. Jandarma ve polis ekipleri camide parmak izi incelemesi yaptı.

Samsun’un Çarşamba ilçesinde bir camide bulunan bağış kutusunun çalınması üzerine jandarma ve polis ekipleri harekete geçti. Yalı Mahallesi’ndeki Şehit Polis Tuncay Karataş Camii’ne giren kişi ya da kişilerin bağış kutusunu alarak kayıplara karıştığı öğrenildi.

CAMİDEKİ BAĞIŞ KUTUSU ÇALINDI

Olay, gece saatlerinde Şehit Polis Tuncay Karataş Camii’nde meydana geldi. Caminin bağış kutusunun yerinde olmadığının fark edilmesi üzerine durum 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirildi. İhbarın ardından olay yerine jandarma ve polis ekipleri sevk edildi.

CAMİDE PARMAK İZİ ARANDI

Dikbıyık Jandarma Karakol Komutanlığı personeli ile olay yeri inceleme ekipleri camide ve çevresinde çalışma yaptı. Camide güvenlik kamerası bulunmadığı öğrenilirken ekipler, olayın aydınlatılması amacıyla çeşitli noktalardan parmak izi örnekleri aldı.

ŞÜPHELİLER ARANIYOR

Bağış kutusunu çalan kişi ya da kişilerin kimliklerinin belirlenmesi için başlatılan incelemenin sürdüğü öğrenildi. Jandarma ve polis ekiplerinin olayla ilgili çalışması devam ediyor.

 

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

Yorum Yap

* Güvenlik gereği ip adresiniz saklanmaktadır. 3. şahıslara kesinlikle paylaşılmamaktadır.