İki çocuk babasının korkunç intiharı
Samsun'un Alaçam ilçesinde 2 çocuk babası Harun Kayaoğlu, ilçenin en üst noktasında bulunan direğe kendini asarak yaşamına son verdi.
Samsun'un Alaçam ilçesi şok bir intiharla sarsıldı. Çevresinde çok sevecen ve iyi biri olarak gösterilen evli 2 çocuk babası Harun Kayaoğlu, ilçenin en üst noktasında bulunan direğe kendini asarak yaşamına son verdi.
Sivritepe diye adlandırılan bölgede Kayaoğlu, 15 gün öncede sosyal medyada canlı yayın yapmış, dayısına yeni aldığı arabayı göstermişti. 35 yaşındaki Harun Kayaoğlu, 700 metre yükseklikte bulunan Sivritepe’ye gezmeye gelen vatandaşlar tarafından bayrak direğinde asılı olarak bulundu. Kayaoğlu'nun cenazesi, otopsi için Eğitim Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Zekeriya FIRAT
