Samsun'da Futsal Yarı Finalleri Sona Erdi
Paylaş

Samsun'da Futsal Yarı Finalleri Sona Erdi

Ekleme: 21.03.2022 16:37 Güncelleme: 30.05.2026 21:55

Gençlik ve Spor Bakanlığı'na bağlı Okul Sporları Daire Başkanlığı'nın 2022 faaliyet programında yer alan Futsal Genç kız ve erkekler yarı final müsabakaları sona erdi. 

Canik Atatürk Spor Salonu’nda yapılan futsal genç kız ve erkekler yarı final müsabakaları sona erdi. 14 ilden 8 bayan, 7 erkek takım olmak üzere toplam 230 sporcunun katılımıyla gerçekleşen müsabakalarda erkeklerde İstanbul TFF Meral Celal Aras Spor Lisesi ve Kocaeli Şehit Er Mücahit Okur Anadolu Lisesi, genç kızlar kategorisinde ise Zonguldak Ereğli Lisesi ile Bursa İnegöl Spor Lisesi, 6-10 Nisan tarihleri arasında Kocaeli'de yapılacak olan Türkiye Şampiyonası’na katılmaya hak kazandı.

MADALYALAR TAKDİM EDİLDİ
Final müsabakaları sonrasında dereceye giren ve Türkiye Şampiyonasına katılma hakkı kazanan takımlara, en değerli oyuncu seçilen sporculara ve müsabaka hakemlerine ödüllerini; Samsun Gençlik ve Spor İl Müdürü İsmail Hakkı Kasapoğlu, Okul Sporları Şube Müdürü İbrahim Irmak, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Celalettin Sula ve Canik Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Osman Abanoz tarafından taktim edildi. Zekai Anıl

Yorum Yap

* Güvenlik gereği ip adresiniz saklanmaktadır. 3. şahıslara kesinlikle paylaşılmamaktadır.