Samsun'da İYİ Parti'den istifa etti başkan oldu 
Paylaş

Samsun'da İYİ Parti'den istifa etti başkan oldu 

Ekleme: 24.01.2021 15:02 Güncelleme: 30.05.2026 21:55

İYİ Parti'den istifa eden Gökhan Cıgalı, İlk Parti Samsun İl Başkanlığı görevini üstlendiğini açıkladı.

İYİ Parti Yedek Meclis Üyesi Gökhan Cıgalı, bir otelde düzenlediği basın toplantısında yaptığı açıklamada, İYİ  Parti’den istifa ettiğini, İlk Parti Samsun İl Başkanlığı görevini üstlendiğini söyledi. 

İlk Parti Samsun İl Başkanı Cıgalı’’ Siyasi hayatına inandığım, büyük umutlarla bağlı olduğum Sayın İYİ Parti Genel Başkanımız Meral Akşener’in liderliğinde yönetimi ve ekibi ile birlikte İYİ Parti'ye katıldım. Samsun’da tanınmış bir iş insanı olarak İYİ Parti kimliğim ile yapılan yerel seçimlerde Millet İttifakı'nın çatısında bulunan İYİ Partimizin başarısı için bana inanan yol arkadaşlarımız ile birlikte gece gündüz, maddi ve manevi olarak çalıştık. Bizler, bu davanın çilesine, dikenine severek aday olduk. Makam ve koltuk hırsı olmadan fedakarlık yaptık. Ne yazık ki hiçbir istişare nezaketi olmadan yönetim kendi ego ve hırslarına alet olunca bizlere de dışlanmak kaldı "dedi. 

USTA'NIN KATILIŞINDA 
FİKRİMİZ ALINMADI 

İYİ Parti saflarına katılan Erhan Usta'nın partiye katılımı ile ilgili de tepkilerini dile getiren Cigalı, "Bazı şeylerin iyiye gitmediğini ve bazılarının kendi menfaatlari için çalıştığını tespit ederek yetkililere iletmemize rağmen ötelendik ve kenara itildik. Samsun Milletvekili Erhan Usta, Sayın Genel Başkanımız Meral Akşener’in daveti ile İYİ Parti saflarına katılmıştır. Bu durum Samsun’da İYİ Parti teşkilatının fikri bile alınmadan yapılmıştır. Buradan şunu vurgulamadan yapamayacağım; 'Eğer onların Usta’sı varsa biz o Usta’nın çırağı olmayız' bu nedenle ben ve bana inanan yol arkadaşlarımla birlikte istifa ettik’’ diye konuştu. Zekeriya FIRAT

Yorum Yap

* Güvenlik gereği ip adresiniz saklanmaktadır. 3. şahıslara kesinlikle paylaşılmamaktadır.