Samsun'da kılıç sporcularından üç madalya! Başarılarını Dereci ile paylaştılar
Samsun'daki Kılıç Federasyon Kupası'nda dereceye giren Cihangir Pehlivan, Elif Pehlivan ve Necmettin Karakaya, İl Müdürü Feyzullah Dereci'yi ziyaret etti.

Samsun Okçuluk Tesislerinde düzenlenen U10-U12-U14 Kılıç Federasyon Kupası’nda derece elde eden sporcular Gençlik ve Spor İl Müdürü Feyzullah Dereci'yi ziyaret etti.
DERECİ SPORCULARI KUTLADI

U10, U12, U14 Samsun Kılıç Federasyon Kupası’nda U12 Erkekler kılıçta 1. olan Cihangir Pehlivan, U10 kadınlar kılıçta 2.'liği elde eden Elif Pehlivan ve U12 erkekler kılıçta 3.'lüğü elde eden Necmettin Karakaya ve antrenör Engin Kılıç İl Müdürü Feyzullah Dereci ile başarılarını paylaştı.
SPORCULARLA SOHBET ETTİ
Ziyarette sporcularla uzun uzun sohbet eden İl Müdürü Feyzullah Dereci, programda yaptığı açıklamada: "Sporcularımızın başarısı bizleri gururlandırdı. Üç çocuğumuzu da tebrik ediyor, başarılarının artarak devam etmesini temenni ediyoruz" ifadelerini kullandı.
İlgili Haberler
Yorumlar (0)
Bu içerik için henüz onaylanmış yorum yok.








