Samsun’da korkutan yangın! Bağ evi alevlere teslim oldu...
Paylaş

Samsun’da korkutan yangın! Bağ evi alevlere teslim oldu...

Ekleme: 07.08.2026 23:01 Güncelleme: 08.08.2026 00:07

Samsun’un Kavak ilçesinde bağ evi olarak kullanılan konteynerde çıkan yangın, itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle söndürüldü. Yangında konteyner ve içerisindeki eşyalar kullanılamaz hale geldi.

Samsun’un Kavak ilçesi Muhsinli Mahallesi’nde bağ evi olarak kullanılan konteynerde çıkan yangın, paniğe neden oldu.

Edinilen bilgiye göre, K.S.’ye ait konteyner evde henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Yangın sırasında evde kimsenin bulunmadığı öğrenildi.

VATANDAŞLAR İHBAR ETTİ

Yoldan geçen vatandaşların alevleri fark etmesi üzerine durum 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirildi.

İhbarın ardından olay yerine jandarma, sağlık ve Samsun Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı ekipleri sevk edildi.

YANGIN KONTROL ALTINA ALINDI

İtfaiye ekiplerinin çalışması sonucu yangın kontrol altına alınarak söndürüldü.

Yangında konteyner evin içerisindeki eşyalar tamamen yanarken, yapı kullanılamaz hale geldi. Olayda büyük çapta maddi hasar oluştu.

Yangının çıkış nedeninin belirlenmesi için inceleme başlatıldı.

 

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

Etiketler: kavak

Yorum Yap

* Güvenlik gereği ip adresiniz saklanmaktadır. 3. şahıslara kesinlikle paylaşılmamaktadır.