Samsun'da gıda ürünleri satan bir markete kaçak akaryakıt baskını yapıldı. Ekipler gördüğü manzara karşısında şaşkına döndü. Mazot ve benzin deposunu gören ekipler, 2 bin litre kaçak mazot ve 100 litre benzin ele geçirdi.
MARKETE OPERASYON
Samsun Jandarma Komutanlığı'na bağlı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü ve Kuşluğan Karakolu ekipleri, Bafra ilçesi Darboğaz Mahallesi yakınlarında bulunan bir marketin kaçak akaryakıt sattığı bilgisine ulaştı.
MARKET SAHİBİ GÖZALTINA ALINDI
Marketten kaçak akaryakıt satıldığını tespit eden jandarma ekipleri operasyon düzenledi. Operasyonda marketin tavan arasındaki depoda 2 bin litre kaçak motorin ve 100 litre benzin ele geçirdi. Kaçak akaryakıt sattığı belirlenen market sahibi A.C. gözaltına alındı. Jandarma ekipleri gördükleri manzara karşısında şaşkına dönerken, soruşturma başlatıldı. HHALK