Samsun'da Tır Dehşeti!
Paylaş

Samsun'da Tır Dehşeti!

Ekleme: 03.06.2020 11:51 Güncelleme: 30.05.2026 21:55

Havza'da kırmızı ışıkta bekleyen otomobil ve TIR'a çarpan yabancı uyruklu TIR sürücüsü, araçta sıkıştı. İtfaiye ekipleri tarafından kurtarılan TIR sürücüsü ağır yaralandı. Kazada 5 kişi yaralandı

Kaza, Samsun'un Havza İlçesi Otogar Kavşağında meydana geldi. Nodar Sankurashvılı idaresindeki GG 030 S yabancı plakalı TIR, kırmızı ışıkta bekleyen çok sayıda araca çarpıp daha sonra da Sedat Gezer idaresindeki 19 EL 390 plakalı TIR'a çarparak durdu.

ARAÇTA SIKIŞTI
Yabancı uyruklu TIR sürücüsü Nodar Sankurashvılı kazanın şiddetiyle ön tarafı büyük oranda hasar gören TIR'ın içinde sıkıştı. Sürücü, İtfaiye Daire Başkanlığı ekipleri tarafından sıkıştığı yerden çıkartıldı. 

OMÜ'YE SEVK EDİLDİ
Kazada yaralanan Sankurashvili, Ali Adnan Keskiner, Aybüke Afra Keskiner, Ayla Keskiner ve Ahmet Kaplan, Havza Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Durumu ağır olan Sankurashvili, burada yapılan müdahalenin ardından Ondokuz Mayıs Üniversitesi Hastanesine sevk edildi. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Kaza nedeniyle Ankara-Samsun kara yolunda ulaşım, bir süre Havza şehir girişi bağlantı yolundan sağlandı.

Yabancı uyruklu TIR sürücüsü, önce otomobile daha sonra da meslektaşının kullandığı TIR'a çarptı. İHA

Yorum Yap

* Güvenlik gereği ip adresiniz saklanmaktadır. 3. şahıslara kesinlikle paylaşılmamaktadır.