Samsun'da Viyadükte korkunç kaza
Paylaş

Samsun'da Viyadükte korkunç kaza

Samsun'un Canik İlçesi'nden geçen viyadük üstünde direksiyon hakimiyeti kaydeden sürücü, bariyerlere çarpıp savruldu. Hurdaya dönen araçta aynı aileden 5 kişi ve diğer araç sürücüsü yaralandı.

Kaza, Samsun'un Canik İlçesi Belediyeevleri Mahallesi Belediye Evleri Viyadük üstünde sabah saatlerinde meydana geldi. Rize'den İstanbul'a giden Dursun Ali Dumangöz (42) İdaresindeki 34 FB 6841 plakalı otomobil direksiyon hakimiyetinin kaybedilmesi sonucu bariyere çarpıp savruldu.

6 KİŞİ YARALANDI
Bu sırada arkadan gelen Ümit Can Bozdağ (22) yönetimindeki 55 ZP 256 plakalı otomobil de kaza yapan otomobile çarptı. Kazada araç sürücüleri Dursun Ali Dumangöz ve Ümit Can Bozdağ ile Aliye Dumangöz (42), Beyza Dumangöz (18), Ömer Arda Dumangöz (10) ve Hatice Dumangöz (70) yaralandı.

Yaralılar, 112 Acil Servis ekipleri tarafından ambulansla Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile özel bir hastaneye kaldırılarak, tedavi altına alındı. Aliye Dumangöz'ün hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.


 

Vidayük üstünde kaza yapan otomobilde bulunan aynı aileden 5 kişi yaralandı. Aliye Dumangöz'ün durumunun ağır olduğu öğrenildi.

Bariyere çarpıp savrulan otomobil kazanın şiddetiyle adeta hurdaya döndü. İHA

Yorum Yap

* Güvenlik gereği ip adresiniz saklanmaktadır. 3. şahıslara kesinlikle paylaşılmamaktadır.