Samsun'da yangında ağır yaralanan adam hayatını kaybetti
Paylaş

Samsun'da yangında ağır yaralanan adam hayatını kaybetti

Ekleme: 06.06.2026 16:36 Güncelleme: 06.06.2026 16:41

Samsun’un Bafra ilçesinde bir apartman dairesinde meydana gelen patlama ve yangında ağır yaralanan Tufan Yeşilot, tedavi gördüğü hastanede 40 günlük yaşam mücadelesini kaybetti.

Samsun’un Bafra ilçesinde 7 katlı apartmanın 5’inci katında meydana gelen patlama sonrası çıkan yangında ağır yaralanan Tufan Yeşilot, tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi. Olay, 27 Nisan’da İshaklı Mahallesi Kardelen Sitesi’nde meydana geldi. İddiaya göre, Tufan Yeşilot’un yalnız yaşadığı dairede bilinmeyen bir nedenle patlama meydana geldi.

KIRK GÜNDÜR SÜREN YAŞAM MÜCADELESİNİ KAYBETTİ

Patlamanın ardından çıkan yangına itfaiye ekipleri müdahale etti. Yangında vücudunda 3’üncü derece yanıklar oluşan Yeşilot, sağlık ekiplerinin olay yerindeki ilk müdahalesinin ardından ambulansla Bafra Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Durumu ağır olan Yeşilot, daha sonra sevk edildiği hastanede yaklaşık 40 gündür verdiği yaşam mücadelesini kaybetti.

SORUŞTURMA DEVAM EDİYOR

Yaşanan feci olayın ardından adli makamlar tarafından geniş çaplı bir inceleme başlatılmıştı. Tufan Yeşilot'un hayatını kaybetmesiyle derinleşen olayla ilgili başlatılan soruşturmanın sürdüğü öğrenildi.

 

Demirören Haber Ajansı

Yorum Yap

* Güvenlik gereği ip adresiniz saklanmaktadır. 3. şahıslara kesinlikle paylaşılmamaktadır.