Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, 19 Ocak 2019 tarihinde düzenlenen Samsun belediye başkan adayları tanıtım töreninden sonra, yarın yeniden Samsun'da olacak.
16.00'DA MEYDANDA
Partisinin saat 16.00'da Cumhuriyet Meydanı'nda düzenleyeceği mitinge katılacak olan Cumhurbaşkanı Erdoğan, önemli mesajlar verecek.
ÖNLEMLER ALINDI


Samsun'daki mitinge binlerce kişinin katılması beklenirken Samsun İl Emniyet Müdürlüğü güvenlik önlemlerini artırdı. Emniyet Genel Müdürlüğü, Samsun'a miting için çevre illerden polis ekipleri gönderdi. Emniyet Müdürlüğü'nde tüm izinlerin miting için kaldırıldığı öğrenilirken, Sağlık İl Müdürlüğü'de alarma geçti, izinleri kaldırdı. Sağlık ekipleri de miting alanında kuracağı sağlık noktası ile hastalanabilecek vatandaşlara müdahale edecek.


BARİYERLER ÖRÜLDÜ
Öte yandan, Samsun'a miting alanının çevresinde güvenlik önlemi almak için konulan demir bariyerler örülmeye başlandı. Demir bariyerlerin Konya, Burdur, Karabük gibi illerden gönderilmesi ise dikkat çekti.


Samsun'da Emniyet Müdürlüğü ve Sağlık İl Müdürlüğü alarma geçti, izinler kaldırıldı. Zekeriya FIRAT