Bolu Kartalkaya Kayak Merkezi’nde bulunan Grand Kartal Oteli’nde çıkan yangında, Samsunlu Diş Hekimi Erhan Tüzgiray, eşi Yasemen Boncuk Tüzgiray ve çocukları Defne ile Demir Tüzgiray yaşamını yitirdi. Türkiye’yi yasa boğan yangında hayatını kaybeden 76 kişi arasında yer alan Tüzgiray ailesinin ölümü, Samsun ve Bursa’da büyük üzüntüye neden oldu.
SÖMESTİR TATİLİ FELAKETE DÖNÜŞTÜ
Ankara’da diş hekimi olarak görev yapan 48 yaşındaki Erhan Tüzgiray, kendisi gibi diş hekimi olan 41 yaşındaki eşi Yasemen Boncuk Tüzgiray ve çocukları 11 yaşındaki Defne ile 8 yaşındaki Demir, sömestir tatili için yangından iki gün önce Grand Kartal Oteli’ne gitmişti. Tüzgiray ailesinin cenazeleri, yakınları tarafından alınarak Ankara’ya götürüldü.
BURSA’DA SON YOLCULUKLARINA UĞURLANACAKLAR
Yasemen Boncuk Tüzgiray’ın memleketi olan Bursa’nın Mudanya ilçesinde yapılacak cenaze töreniyle, Tüzgiray ailesi son yolculuğuna uğurlanacak. 23 Ocak Perşembe günü Bademli Camii’nde kılınacak ikindi namazının ardından cenazeler, Bademli Mezarlığı’nda toprağa verilecek.
İhlas Haber Ajansı