Samsunlu Hakan Koçaslan Manisa FK'da

Samsunlu Hakan Koçaslan Manisa FK'da

Hazır

Giriş: 17.03.2025 14:51 Güncelleme: 30.05.2026 21:55
Yıllarca Samsunspor forması giyen ve kariyerine teknik adam olarak devam eden Samsunlu Hakan Koçaslan, Manisa FK'da Taner Taşkın'ın yardımcısı olarak göreve başladı

TAŞKIN'IN YARDIMCISI OLDU

Samsunspor altyapısından yetişip A Takım'da da yıllarca Kırmızı- Beyazlı formayı terleten Hakan Koçaslan, kariyerine teknik adam olarak devam ediyor. Trendyol 1. Ligi ekiplerinden Manisa FK'da bir dönem Samsunspor'u da çalıştıran Teknik Direktör Taner Taşkın'ın yardımcılığını yapan Hakan Koçaslan'ın macerası da güzel başladı.

BANA ÇOK BÜYÜK TECRÜBE

Taşkın ve Koçaslanlı Manisa FK, teknik adam değişikliğnin ardından iki maçta 4 puan toplayarak ligde kalma umutlarını güçlendirdi. Hakan Koçaslan, "Taner hocamla 20 yıldır tanışıyoruz. Futbolculuk dönemimden bu zamana kadar elini omzumdan hiç eksik etmedi. Şimdi de onun yardımcısı olarak görev yapıyorum. Teknik adamlık kariyerim için Taner hocam bana çok büyük tecrübe oluyor" diye konuştu. 

Manisa FK hafta sonu sahasında Pendikspor'u 2-0 mağlup ederek ligde kalma umutlarını ilerleyen haftalara taşımıştı.

 

Selçuk Kaya

Bu haberi nasıl buldunuz?

Yorum Yap