Beşiktaş'ta kongre süreci yaşanırken, Başkan Hüseyin Yücel Samsun'a geldi. Pazar günkü kongrede yeniden başkan adayı olan Hüseyin Yücel, Sheraton Otel'de Samsun'daki Beşiktaşlılarla buluştu.
COŞKUYLA KARŞILANDI
Havalimanında ve otelde coşkuyla karşılanan Yücel ve yönetim kurulu üyeleri, bu ilgiden büyük memnuniyet duydu. Beşiktaş camiasına seslenen Başkan ve başkan adayı Hüseyin Yücel, "Elimizi taşın altına koyduk. Beşiktaş'ı camianın istediği seviyeye çıkarmak için çalışıyoruz. Bu çalışmaları kongreden sonra daha güçlü bir şekilde sürdürmek için de şimdiden projelerimizi hazırladık. Daha güçlü bir Beşiktaş için kolları sıvadık" dedi. Yücel, kendisini Samsun'da bağrına basan Beşiktaşlılara da teşekkür etti.

Aynı zamanda Bahçeşehir Koleji ve Uğur Okulları'nın İcra Kurulu Başkanı olan iş insanı Hüseyin Yücel, Samsun'da coşkuyla karşılandı.
Doğukan Sırgancı