Samsunlu Şehidin Annesinden Devlet Bahçeli'ye Tepki
Paylaş

Samsunlu Şehidin Annesinden Devlet Bahçeli'ye Tepki

Ekleme: 22.10.2024 21:20 Güncelleme: 03.06.2026 16:52

Samsunlu Şehit Astsubay İlhan Hamlı'nın annesi Bedriye Hamlı, MHP Lideri Devlet Bahçeli'ye terörist başını TBMM'ye davet etmesi ve af söylemini gündeme getirmesi nedeniyle sert tepki gösterdi.

MHP Lideri Devlet Bahçeli'nin PKK terör örgütü elebaşını örgütün silah bırakması için TBMM'ye davet etmesi ve af talebini gündeme getirmesi, Türkiye'yi ayağa kaldırdı. Bahçeli'ye bir tepkide Samsunlu Şehit Astsubay İlhan Hamlı'nın 88 yaşındaki annesi Bedriye Hamlı'dan geldi. 

ŞEHİT ANNESİNDEN TEPKİ

Ağrı'da 1992 yılında PKK'lı teröristler tarafından şehit edilen Astsubay İstihkam Teknisyen Kıdemli Üstçavuş İlhan Hamlı'nın annesi Bedriye Hamlı, 'Mecliste terörist başının ne işi var?'diye sordu. 

"DAHA DA GÖZYAŞLARI DÖKÜLECEK"

Hamlı, "MHP Lideri Devlet Bahçeli ile görüşmüştüm. Bize asacağız demişti. Şimdi de çıkarmaya çalışıyor. Ben kabul etmiyorum. Şehit annelerinin göz yaşı dinecekmiş, daha da gözyaşları dökülecek. Terörist başı şimdiye kadar asılmalıydı. Oğlum hayatta olsaydı hiçbir şey istemezdim "dedi. 

 

Zekeriya Fırat

Yorum Yap

* Güvenlik gereği ip adresiniz saklanmaktadır. 3. şahıslara kesinlikle paylaşılmamaktadır.