Samsunspor, yeni sezon hazırlıklarının ilk aşamasını tamamladı. U19 takımıyla oynanan hazırlık maçının ardından Hollanda kampı için geri sayım başladı. Kırmızı-Beyazlıların yeni transferleri ve tecrübeli isimlerinin son durumları merakla bekleniyor.
U19 TAKIMIYLA SON ANTRENMAN MAÇI
Samsunspor'un 3 Temmuz Perşembe günü Nuri Asan Tesisleri'nde başlayan birinci etap kamp çalışmaları tamamlandı. Kırmızı-Beyazlılar, bu etabın son gününde kendi U19 takımıyla bir hazırlık maçı yaptı. Bu karşılaşmada, takıma yeni katılan isimlerden Logi Tomasson ve Antoine Makoumbou da forma giyerek ilk kez taraftarların önüne çıktı. Bu maç, teknik ekibe oyuncuların mevcut durumlarını gözlemleme fırsatı sundu.
HOLLANDA KAMPI İÇİN TARİH BELLİ OLDU
U19 takımıyla yapılan mücadelenin ardından Samsun'daki çalışmalar sona erdi. Kırmızı-Beyazlılar, kısa bir iznin ardından 17 Temmuz Perşembe günü Hollanda'da ikinci etap kampına başlayacak. Samsunspor'un Hollanda kampı, 25 Temmuz'da sona erecek ve bu süreçte üç hazırlık maçı yapılması planlanıyor. Bu kampta takımın fiziksel ve taktiksel olarak daha da güçlenmesi hedefleniyor.
TECRÜBELİ İSİMLERDEN GENÇLERE ÖRNEK PERFORMANS
Takımın tecrübeli oyuncuları Soner Aydoğdu ve Zeki Yavru, antrenmanlardaki performanslarıyla dikkat çekti. Yoğun ve özverili çalışmalarıyla göz dolduran bu iki futbolcu, genç isimlere de sahada nasıl mücadele edilmesi gerektiğini gösterdi. Alman çalıştırıcı Thomas Reis, U19 ile oynanan hazırlık maçında oyuncularının son durumunu yakından takip etme imkanı buldu.
Davut Aktaş