Samsunspor'a üç transfer birden
Paylaş

Samsunspor'a üç transfer birden

Ekleme: 04.07.2023 12:15 Güncelleme: 05.06.2026 12:55

Transfer çalışmalarına hız veren Samsunspor'un 3 oyuncuyu bitirme aşamasına getirdiği belirtiliyor. İşte detaylar...

Kaleye Galatasaray'dan Okan Kocuk, stopere de Slovak Satka'yı getiren Samsunspor, 3 transferi daha bitirme aşamasına getirdi.

MALİLİ GOLCÜ YOLDA

Sabah'ın haberine göre; Fransa Ligue 2'de Sochaux'dan ayrılan İbrahim Sissoko'yu da radarına alan Kırmızı-Beyazlılar, 27 yaşındaki Malili golcüyle temas kurdu ve önemli bir mesafe kat etti. Takımıyla sözleşmesi sona eren 1.92 boyundaki tecrübeli santrfor, geçen sezon forma giydiği 35 maçta 13 gol, 3 asist katkısı sağladı.

2 İSİMLE DAHA ANLAŞILDI

Samsunspor, Belçika'da Seraing'den ayrılan Çadlı golcü Marius Mouandilmadji'yle de 3 yıllık anlaştı. 25 yaşındaki santrfor, geçen sezon 28 maçta 1 1 gol, 1 asist yaptı.

Samsunspor, Köln'le kontratı biten Schindler'le de imza için gün sayıyor. Schindler, bu yılın başında ilk kez Gana Milli Takımı'na Yükseldi. 29 yaşındaki orta saha, geçen sezon 35 maçta 1 gol, 2 asistle oynadı. Bu üç futbolcu da Erzurum kampına yetiştirilmeye çalışılıyor. 

 

Haber Merkezi

Yorum Yap

* Güvenlik gereği ip adresiniz saklanmaktadır. 3. şahıslara kesinlikle paylaşılmamaktadır.