Samsunspor, AEK Maçı Hazırlıklarını Tamamladı

Samsunspor, AEK Maçı Hazırlıklarını Tamamladı

Hazır

Giriş: 10.12.2025 16:05 Güncelleme: 30.05.2026 21:55
Samsunspor, UEFA Konferans Ligi'nde AEK Atina ile yarın oynayacağı maçın hazırlıklarını tamamladı. Taktik çalışılan antrenmana cezalı Celil Yüksel ve sakat Afonso Sousa katılmadı.

UEFA Avrupa Konferans Ligi 5. haftasında yarın akşam (11 Aralık Perşembe) sahasında Yunanistan temsilcisi AEK Atina FC'yi ağırlayacak olan Samsunspor, bu kritik müsabakanın hazırlıklarını tamamlayarak maç saatini beklemeye başladı.

SON TAKTİK NURI ASAN TESİSLERİ'NDE

Teknik Direktör Thomas Reis yönetiminde Nuri Asan Tesisleri'nde gerçekleştirilen antrenmanın ilk 10 dakikası, basına açık yapıldı. Isınma koşusu ve koordinasyon çalışmalarıyla başlayan idmanın basına kapalı bölümünde ise AEK maçının taktiği üzerinde duruldu ve son detaylar gözden geçirildi.

MAÇA KATILAMAYACAK OYUNCULAR

Kritik mücadele öncesinde bazı oyuncular farklı nedenlerle antrenmanda yer alamadı: UEFA Konferans Ligi kadro bildiriminden sonra transfer edilen Cherif Ndiaye ve Eyüp Aydın, Sakatlığı devam eden Afonso Sousa ve PFDK tarafından 45 gün hak mahrumiyeti cezası verilen ve sakatlığı bulunan Celil Yüksel kadroda yer almayacak.

MAÇ BİLGİLERİ

Samsunspor-AEK maçı, Samsun Yeni 19 Mayıs Stadı'nda yarın (11 Aralık Perşembe) saat 20.45'te başlayacak.

 

Anadolu Ajansı

Bu haberi nasıl buldunuz?

Yorum Yap