Samsunspor Antalya'yı örnek gösterdi
Paylaş

Samsunspor Antalya'yı örnek gösterdi

Ekleme: 12.01.2019 14:22

Başkan İsmail Uyanık'ın "tesisleşme" konusunda şehrin ileri gelenlerinden destek görmediğini açıklamasının ardından Yılport Samsunspor Kulübü önceki gün servis ettiği haber ile Samsun'a Antalya'da yapılan çalışmaları örnek gösterdi.

Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin, Milli Emlak Genel Müdürlüğü'ne ait olan araziyi Antalyaspor'a kazandırdığını altını çizen Yılport Samsunspor yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

"Türkiye’de bir çok Büyükşehir Belediyesinin kendi imkanları için şehrinin takımına katkı verdiği bu dönemde Samsun Büyükşehir Belediyesi’nin de gereken adımları atması bekleniyor. Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Milli Emlak Genel Müdürlüğü’nde olan bir arazinin Antalyaspor’a kazandırılması için büyük bir çaba gösterdi. 2015 yılında başlayan süreçte Milli Emlak Genel Müdürlüğü’nde olan arazi Gençlik ve Spor Bakanlığı’na devredildi. Gençlik ve Spor Bakanlığı da Döşemealtı Belediyesi üzerinden araziyi Antalyaspor’a kazandırdı. 1.5 yılda tamamlanan proje ile Antalyaspor’a dev bir tesis kazandırıldı. 43 milyon liraya mal olan tesisin 20 milyon lirası ise Antalya Büyükşehir Belediyesi’nden karşılandı."

Yılport Samsunspor açıklamasında, herhangi bir maddi destek beklemeden kendilerine tahsis edilecek arazi üzerine dev bir spor tesisi kurarak, şehri gerçek anlamda spor şehrine döndürmek istediğinin altını çizdi. Oğuzhan BİRGÜCÜ
 

Yorum Yap

* Güvenlik gereği ip adresiniz saklanmaktadır. 3. şahıslara kesinlikle paylaşılmamaktadır.