Samsunspor Atina'da Maç Sonrası Taraftarına Koştu
Paylaş

Samsunspor Atina'da Maç Sonrası Taraftarına Koştu

Samsunspor'un Panathinaikos'a 2-1 mağlup olduğu maçın ardından kırmızı-beyazlı futbolcular, kendilerini Atina'da 90 dakika boyunca yalnız bırakmayan vefakar taraftarlarını ayakta alkışladı.

Samsunspor, 27 yıl sonra çıktığı Avrupa sahnesinden 2-1'lik mağlubiyetle ayrılsa da, tribünlerdeki destek ve maç sonu yaşananlar umutları yeşertti. Kırmızı-beyazlı futbolcular, maçın bitiş düdüğüyle birlikte kendilerini 90 dakika boyunca Atina'da yalnız bırakmayan taraftarlarının önüne giderek onları ayakta alkışladı.

Samsunspor'un Panathinaikos ile oynadığı tarihi UEFA Avrupa Ligi play-off turu ilk maçında, skordan bağımsız olarak tribünlerde kazanan dostluk ve birlik oldu. Kırmızı-beyazlı taraftarlar, takımlarını Atina'da bir an olsun yalnız bırakmadı.

TARAFTAR KENETLENDİ

Maç öncesi Atina sokaklarında kendi tuttukları takımların formalarıyla gezen gurbetçi futbolseverler, maç saati geldiğinde tek yürek oldu. Farklı renklere gönül veren Türk taraftarlar, kendilerine ayrılan deplasman tribününde Samsunspor'u desteklemek için kenetlendi.

ALKIŞLARLA DESTEK VERDİLER

Sahadan 2-1'lik mağlubiyetle ayrılan Samsunsporlu futbolcular, bitiş düdüğünün ardından büyük bir vefa örneği gösterdi. Takım halinde deplasman tribününün önüne kadar giden oyuncular, 90 dakika boyunca susmayan ve kendilerine destek olan taraftarlarını uzun süre alkışladı. Taraftarlar da futbolculara alkışlarla karşılık vererek, tur umudunun Samsun'daki rövanşa taşındığı mesajını verdi.

 

Kaynak: Anadolu Ajansı

Yorum Yap

* Güvenlik gereği ip adresiniz saklanmaktadır. 3. şahıslara kesinlikle paylaşılmamaktadır.