Samsunspor - Başakşehir Maçının Hakemi Direnç Tonusluoğlu Oldu
Paylaş

Samsunspor - Başakşehir Maçının Hakemi Direnç Tonusluoğlu Oldu

Ekleme: 16.09.2024 15:58 Güncelleme: 30.05.2026 21:55

Samsunspor - Başakşehir maçında Direnç Tonusluoğlu düdük çalacak. Yardımcı hakemler Candaş Elbil ve Emir Eray Eyisoy.

Trendyol Süper Lig’in 3. hafta erteleme maçlarında görev alacak hakemler açıklandı. Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) tarafından yapılan açıklamaya göre, Samsunspor ile RAMS Başakşehir arasında oynanacak kritik mücadelenin hakemi Direnç Tonusluoğlu olarak belirlendi.

MAÇ 18 EYLÜL'DE OYNANACAK

Samsunspor ile RAMS Başakşehir’in karşı karşıya geleceği mücadele, 18 Eylül Çarşamba günü saat 20.00’de Samsun 19 Mayıs Stadyumu’nda oynanacak. Avrupa kupaları sebebiyle ertelenen bu müsabaka, Süper Lig’in önemli karşılaşmalarından biri olarak görülüyor.

HAKEM KADROSU AÇIKLANDI

Karşılaşmada Direnç Tonusluoğlu düdük çalacak. Yardımcı hakem olarak Candaş Elbil ve Emir Eray Eyisoy görev yapacak. Maçın 4. hakemi ise Batuhan Kolak olacak.

DİĞER MÜSABAKALARDA HAKEMLER

TFF, erteleme maçları kapsamında Galatasaray - Gaziantep FK maçını Cihan Aydın’ın yöneteceğini duyurdu. Yardımcılıklarını Samet Çiçek ve Suat Güz yapacak. Ayrıca Trabzonspor - Kayserispor maçını Mehmet Türkmen yönetecek ve bu mücadelede yardımcı hakem olarak Deniz Caner Özaral ve Bersan Duran görev alacak.

 

Haber Merkezi

Yorum Yap

* Güvenlik gereği ip adresiniz saklanmaktadır. 3. şahıslara kesinlikle paylaşılmamaktadır.