Samsunspor Başkan Vekili Veysel Bilen: Trabzonspor Galibiyeti Ekstra Mutluluk Verdi
Paylaş

Samsunspor Başkan Vekili Veysel Bilen: Trabzonspor Galibiyeti Ekstra Mutluluk Verdi

Samsunspor, Karadeniz derbisinde Trabzonspor'u 2-1 yenerek 2025 yılının ilk galibiyetini aldı. Başkan Vekili Veysel Bilen, takımın motivasyonundan memnun.

Süper Lig’in 18. haftasında Trabzonspor’u 2-1 mağlup eden Samsunspor, hem ezeli rakibini yenmenin hem de 2025 yılının ilk galibiyetini almanın mutluluğunu yaşıyor. Başkan Vekili Veysel Bilen, galibiyetin takımın moral ve motivasyonunu yükselttiğini belirtti.

VEYSEL BİLEN: 2025 YILINA GÜZEL BAŞLADIK

Samsunspor Başkan Vekili Veysel Bilen, Trabzonspor galibiyetinin ardından yaptığı açıklamada, “Kadromuzdaki eksikliklere rağmen oyuncularımız büyük bir özveriyle mücadele etti. Bu galibiyet 2025 yılının ilk galibiyeti olduğu için bize ekstra mutluluk verdi” dedi.

KAYSERİSPOR MAÇI HAZIRLIKLARI BAŞLADI

Bilen, takımın Kayserispor maçına yönelik çalışmalarına başladığını aktararak, “Trabzonspor maçında kazandığımız ivmeyle deplasmanda puan ya da puanlar almak istiyoruz” diye konuştu.

TAKIMDA AİLE ORTAMI HAKİM

Herhangi bir sakatlık ya da cezalı oyuncunun bulunmadığını söyleyen Bilen, “Geçen hafta cezalı olan Drongelen kadroya geri dönüyor. Tatilden geç dönen 4 futbolcumuz da takımla birlikte çalışıyor. Takımda tam bir aile ortamı var ve oyuncularımızın motivasyonu çok iyi durumda” ifadelerini kullandı.

 

Kaynak: Demirören Haber Ajansı

Yorum Yap

* Güvenlik gereği ip adresiniz saklanmaktadır. 3. şahıslara kesinlikle paylaşılmamaktadır.