Samsunspor Başkanı İsmail Uyanık: Zonguldak maçında takımın başında olur
Paylaş

Samsunspor Başkanı İsmail Uyanık: Zonguldak maçında takımın başında olur

Ekleme: 30.10.2019 14:03 Güncelleme: 30.05.2026 22:19

Teknik Direktör konusunda açıklamalarda bulunan Samsunspor Kulübü Başkanı İsmail Uyanık, "Zonguldak deplasmanına yeni hocamızla çıkmak istiyoruz" dedi.

Samsunspor Kulübü Başkanı İsmail Uyanık, Gümüşhanespor ile oynanan Ziraat Türkiye Kupası 4. Tur maçı öncesinde gazetecilere 'teknik direktör' konusunda açıklama yaptı.

Yönetim kurulu olarak çalışmaların sürdüğünü kaydeden Başkan Uyanık, risk alacakları bir dönemde olmadıklarını, geçmişten ders çıkarmak zorunda olduklarını söyledi.

TAKIMIN SORUNLARI VAR

Şehrin ve camianın şampiyonluk beklentisinin olduğunu ve dolayısıyla takımı direkt başarıya götürecek bir teknik adam arayışında olduklarını belirten Uyanık, "Takımın kendine özgü sorunları olduğunu kabul ediyoruz. Bu sorunları aşabilecek bir teknik adama ihtiyacımız var. Bu sürecin çok uzayacağını düşünmüyorum. Zonguldak deplasmanına yeni hocamızla çıkmak istiyoruz ancak bu konuda acele de etmiyoruz. Telaş yapmadan en hızlı şekilde bu işi çözeceğiz" dedi.

KALPAR HAKKINDA KONUŞTU

Her teknik adamın Samsunspor'dan gelen teklife sıcak baktığını söyleyen Uyanık, Samsunspor'a şampiyonluk yaşatan ve 'geldi, geliyor' yorumları yapılan tecrübeli teknik adam Hüseyin Kalpar hakkında da konuştu. Uyanık, şöyle konuştu; "Birçok isim konuşuluyor. Hüseyin Kalpar da bunlardan biri. Başarılı olmuş bir teknik adam. Bu konuda isminin ön plana çıkmasını anlıyorum. Hüseyin Hoca'ya saygımız var ancak henüz kimseyle temas halinde olmadık."

Yorum Yap

* Güvenlik gereği ip adresiniz saklanmaktadır. 3. şahıslara kesinlikle paylaşılmamaktadır.