SON DAKİKA
01:30 Hürmüz Boğazı'nda savaş çanları: ABD ordusu İran'a giden gemiyi füzeyle vurdu 00:52 Aziz Yıldırım müjdeyi verdi! Prensipte anlaştık 00:32 Rusya: Ukrayna nükleer santrali kamikaze İHA ile vurdu! 00:09 Otobanda can pazarı: 4 araç birbirine girdi, ölüler var 23:48 Çin'den korkutan uyarı: Küresel nükleer çatışma riski artıyor 23:17 Yok böyle bir final Şampiyonlar Ligini kazanan takımı penaltılar belirledi 22:16 TFF Başkanı Hacıosmanoğlu'ndan zehir zemberek sözler: Türkiye yabancı çöplüğü değil! 22:00 Özgür Özel'den Kemal Kılıçdaroğlu'nun açıklamalarına yanıt 21:53 CHP Samsun İl Başkanı Mehmet Özdağ Ankara'da: Özgür Özel'in yanındayız 21:53 Özgür Özel'den İsmet İnönü'nün kabri başında dikkat çeken açıklama 21:47 Köpeğe çarpmamak isterken şarampole uçtu 21:35 Bolu'da iki ayrı trafik kazası: 10 yaralı 21:30 Milyonlarca meme kanseri hastasını kemoterapiden kurtarabilir 21:27 Özgür Özel'den kurultay çağrısı 21:08 Bayram günü kahreden haber: 9 saat arayla cansız bedenleri bulundu 20:57 Özgür Özel’in Ankara'daki mitingine Samsun'dan katılan oldu mu? Samsun Milletvekili Murat Çan neden katılmadı? Jet açıklama geldi... 20:33 Samsun'un gururu dünya sahnesinde: OMÜ, NAFSA 2026 Fuarı'na damga vurdu! 20:21 Özgür Özel'den Kemal Kılıçdaroğlu'na FETÖ tepkisi! İftiraları şimdi kendisi sahipleniyor 20:08 Bayram dönüşü dehşet! Tartıştığı sürücüyü darbetti 19:51 Samsun'da satılık arsa! Asarcık Belediyesi'nden milyonluk satış...
Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım Fenerbahçe Maçı Sonrası Ateş Püskürdü: Hakemler İstanbul Takımlarını Koruyor!

Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım Fenerbahçe Maçı Sonrası Ateş Püskürdü: Hakemler İstanbul Takımlarını Koruyor!

Hazır

Giriş: 05.10.2025 22:58 Güncelleme: 30.05.2026 21:55
Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım, 0-0 biten Fenerbahçe maçı sonrası hakem kararlarını eleştirerek, "İstanbul'da olsa net penaltıydı" dedi.

Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım, 0-0 berabere kaldıkları Fenerbahçe maçının ardından hem takımının mücadelesini övdü hem de maçın hakem yönetimine yönelik çok sert eleştirilerde bulundu. İptal edilen penaltı pozisyonuna isyan eden Yıldırım, "Bu pozisyon İstanbul'da bize karşı olsaydı, hiç tartışmasız net penaltıydı" dedi.

 

@samsunhalkgazetesi Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım, 0-0 biten Fenerbahçe maçı sonrası hakem kararlarını eleştirerek, "İstanbul'da olsa net penaltıydı" dedi. #samsunspor #fenerbahçe #yükselyıldırım #samsun #sondakika #sondakikahaber #haberler #haber #gündem #futbol #fypシ゚ #fyppppppppppppppppppppppp ♬ Samsun Halk Gazetesi - orijinal ses - Samsun Halk Gazetesi

 

"İKİ KERE VAR'A GİTTİ, ANLAMADIK"

Maç sonrası açıklamalarda bulunan Başkan Yıldırım, galibiyete daha yakın tarafın Samsunspor olduğunu ancak hakem kararlarının skora etki ettiğini savundu. Yıldırım, "İki kere hakem VAR'a gitti, anlamadık. Bizim ekranda gördüğümüzde ilk gol ofsayttı ama golden önce topun bir ele vuruşu var Fenerbahçeli oyuncunun. Yayıncı kuruluş bunu bir kere gösterdi, göstermedi" diyerek iptal edilen goldeki penaltı beklentisini dile getirdi.

İptal edilen penaltı pozisyonunu da eleştiren Yıldırım, "Ben esas ikinci pozisyon Skriniar'ın koluna vurduğu topa bakıyorum. Bize göre net penaltı. Maalesef Anadolu takımları İstanbul büyük takımlarına karşı oynayınca hakemler bir korumacılık yapıyor. Bu İstanbul'da bize karşı olsaydı açık söylüyorum net penaltı, hiç tartışmasız VAR bile çağırmazdı" ifadelerini kullandı.

"YENEMİYORSAN YENİLMEYECEKSİN"

Hakem eleştirilerinin ardından takımının performansını da değerlendiren Başkan Yıldırım, oyuncularını ve teknik heyeti tebrik etti. Yıldırım, "Fenerbahçe de zaman zaman çok iyi oynadı. İlk on beş dakika bayağı bastırdı. Ama sonra maçın sonunda tekrar bir baskı geldi. Takım yorgundu ama direndi. Ben buradan Samsunsporlu futbolcuların hepsini kutluyorum, hocamı kutluyorum. Çok güzel bir mücadele çıkardık. Yenemiyorsan yenilmeyeceksin. Bir puan, bir puandır Fenerbahçe'ye karşı" dedi.

"AVRUPA'DA BİR ÜST TURA RAHAT ÇIKACAĞIZ"

Takımın geleceğine umutla baktığını belirten Yüksel Yıldırım, "Şimdi milli maç arasına giriyoruz. Sakatlarımız vardı, onlar geri gelecek. Samsunspor'un hem Süper Lig'de hem de Avrupa Konferans Ligi'nde çok iyi bir başlangıç yaptık. Biz inanıyoruz, Avrupa'da bir sürpriz yapmazsak, biz bir üst tura rahat çıkacağız diye düşünüyoruz. Devre arasına kadar da Samsunspor ligi güzel götürecektir" diyerek sözlerini noktaladı.

 

Hüsnü Can ARMUTÇU

Bu haberi nasıl buldunuz?

Yorum Yap