Süper Lig’in 9. haftasında oynanan Samsunspor-Fenerbahçe maçının ardından Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım, önemli açıklamalarda bulundu. Yıldırım, Fenerbahçeli futbolcuların 2-1 öndeyken zamandan çalmaya çalıştığını ifade etti ve maçın hakemi hakkında da çarpıcı yorumlar yaptı.
'BİZİM RAKİBİMİZ FENERBAHÇE DEĞİL'
Maç öncesinde de açıklamalarıyla gündeme gelen Yıldırım, "Bizim rakibimiz Fenerbahçe değil ama bugün gördünüz, her maça galibiyet için çıkıyoruz. Soner'in son dakikada şutu kaleyi bulsa 3-2 kazanacaktık. Ayrıca bariz bir penaltımız verilmedi" dedi.
'10 KATI BÜTÇE İLE KAFA KAFAYA OYNADIK'
Yüksel Yıldırım, Fenerbahçe’nin oyunu yavaşlatmaya çalıştığını belirterek, "Fenerbahçe 2-1 öndeyken zamandan çalma ihtiyacı hissetti, bu beni mutlu etti çünkü Samsunspor iyi yolda. 10 katı bütçesi olan bir takıma karşı kafa kafaya oynadık" diye konuştu.
FENERBAHÇE BASININA TEPKİ
Yıldırım, Fenerbahçe basınının kendisini haksız yere suçladığını ifade ederek, "Fenerbahçe’ye yenilmememiz gerekiyordu, bugün berabere kaldık ama hedefimize adım adım ilerliyoruz" dedi.
Haber Merkezi