Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım: "Geçen Sene Elimizden Kaçırdık, Fenerbahçe'ye Sürpriz Yapmak İstiyoruz"
Paylaş

Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım: "Geçen Sene Elimizden Kaçırdık, Fenerbahçe'ye Sürpriz Yapmak İstiyoruz"

Ekleme: 27.09.2024 10:47 Güncelleme: 31.05.2026 02:28

Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım, milli maç arası sonrası Adana Demirspor ve Fenerbahçe maçlarına galibiyet hedefiyle çıkacaklarını belirtti.

Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım, Hedef Halk Gazetesi Spor Müdürü Davut Aktaş’a yaptığı özel açıklamalarda takımın hedeflerine değindi.

ADANA DEMİRSPOR MAÇINA GALİBİYET İÇİN GİDECEĞİZ

Yıldırım, milli maç arasının takımı olumsuz etkilediğini belirterek, "Antep ve Hatay galibiyetlerinden sonra Konyaspor maçını da kazanabilirdik, fakat milli maç arası hızımızı kesti" dedi. Yıldırım, Göztepe ve Adana Demirspor maçlarına galibiyet parolasıyla çıkacaklarını ve milli ara öncesi iyi bir sıralamada olmayı hedeflediklerini vurguladı.

FENERBAHÇE'YE SÜRPRİZ YAPMAK İSTİYORUZ

Başkan Yıldırım, milli maç arası sonrası Fenerbahçe ile karşılaşacaklarını hatırlatarak, "Geçen sene Fenerbahçe'yi elimizden kaçırdık, ama bu sene çok daha güçlü bir Samsunspor var. Fenerbahçe'ye sürpriz yapacak güce sahibiz" ifadelerini kullandı.

BAŞKAN YILDIRIM'IN AÇIKLAMALARININ TAMAMI HABERDE:

[ilgili-haber=1766237]

 

Davut Aktaş

Yorum Yap

* Güvenlik gereği ip adresiniz saklanmaktadır. 3. şahıslara kesinlikle paylaşılmamaktadır.