Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım, geçtiğimiz hafta Kasımpaşa karşısında elde edilen galibiyeti değerlendirerek bu başarının önemine vurgu yaptı. Beşiktaş gibi güçlü bir rakibi yenmeyi başaran Kasımpaşa’yı deplasmanda mağlup etmenin kendileri için büyük bir adım olduğunu belirten Yıldırım, “Samsunspor bileğinin hakkıyla 2. sırada” diyerek takımın yükselen performansını özetledi.
GALATASARAY MAÇI ÖNCESİ YÜKSEK MOTİVASYON
Yıldırım, Samsunspor’un önümüzdeki hafta Antalyaspor karşısında da galip gelerek Galatasaray karşısına güçlü bir motivasyonla çıkmak istediklerini ifade etti. Bu hedefle takımın sahaya çıkacağını belirten Yıldırım, zafer serisine bir yenisini daha eklemek istediklerini söyledi.
FENERBAHÇE TARAFTARINA MESAJ
Yüksel Yıldırım, Fenerbahçe taraftarına yönelik olarak, “Fenerbahçeliler henüz Samsunspor’un ne denli büyük bir takım olduğunu anlayabilmiş değil” ifadelerini kullandı. Bu mesaj, Samsunspor’un büyük hedeflerine olan inancını gösterirken, taraftarlar arasında da heyecan uyandırdı.
"AFERİM BANA"
Yıldırım, takımın başarısında kendisinin de önemli bir rolü olduğunu belirterek, “Aferim bana” şeklinde esprili bir yorumda bulundu. Bu açıklamaları sosyal medyada hızla yayılırken, taraftarların Yıldırım’a destek veren mesajları dikkat çekti.
Haber Merkezi