SON DAKİKA
01:30 Hürmüz Boğazı'nda savaş çanları: ABD ordusu İran'a giden gemiyi füzeyle vurdu 00:52 Aziz Yıldırım müjdeyi verdi! Prensipte anlaştık 00:32 Rusya: Ukrayna nükleer santrali kamikaze İHA ile vurdu! 00:09 Otobanda can pazarı: 4 araç birbirine girdi, ölüler var 23:48 Çin'den korkutan uyarı: Küresel nükleer çatışma riski artıyor 23:17 Yok böyle bir final Şampiyonlar Ligini kazanan takımı penaltılar belirledi 22:16 TFF Başkanı Hacıosmanoğlu'ndan zehir zemberek sözler: Türkiye yabancı çöplüğü değil! 22:00 Özgür Özel'den Kemal Kılıçdaroğlu'nun açıklamalarına yanıt 21:53 CHP Samsun İl Başkanı Mehmet Özdağ Ankara'da: Özgür Özel'in yanındayız 21:53 Özgür Özel'den İsmet İnönü'nün kabri başında dikkat çeken açıklama 21:47 Köpeğe çarpmamak isterken şarampole uçtu 21:35 Bolu'da iki ayrı trafik kazası: 10 yaralı 21:30 Milyonlarca meme kanseri hastasını kemoterapiden kurtarabilir 21:27 Özgür Özel'den kurultay çağrısı 21:08 Bayram günü kahreden haber: 9 saat arayla cansız bedenleri bulundu 20:57 Özgür Özel’in Ankara'daki mitingine Samsun'dan katılan oldu mu? Samsun Milletvekili Murat Çan neden katılmadı? Jet açıklama geldi... 20:33 Samsun'un gururu dünya sahnesinde: OMÜ, NAFSA 2026 Fuarı'na damga vurdu! 20:21 Özgür Özel'den Kemal Kılıçdaroğlu'na FETÖ tepkisi! İftiraları şimdi kendisi sahipleniyor 20:08 Bayram dönüşü dehşet! Tartıştığı sürücüyü darbetti 19:51 Samsun'da satılık arsa! Asarcık Belediyesi'nden milyonluk satış...
Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım: Muska mı yapıldı anlamadım

Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım: Muska mı yapıldı anlamadım

Hazır

Giriş: 31.08.2022 10:20 Güncelleme: 31.05.2026 00:55
Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım, "Bu sene de böyle başladı neden bilmiyorum. Kötü düşünmek istemiyorum ama birisi bize ne bileyim 'böyle muska mı yaptı, büyü mü yaptı' anlamadım. Bu uğursuzluğu bir türlü çözemedik gitti" dedi.

Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım, Hedef Halk Gazetesi'ne yaptığı özel açıklamalarda şu ifadeleri kullandı:

OYNANAN OYUNU BEĞENMEDİM

"Çünkü biliyorlar ki; Samsunspor'un maçlarında reyting var, Türkiye'de izlenme oranı inanılmaz yüksek. Destek var. Samsunspor taraftarları da Türkiye'nin her tarafında. O nedenle insanlar bize karşı 2-3 katı daha dirençli, daha istekli oluyorlar. Kendini göstermek için. Biz de bunun sıkıntılarla yaşıyoruz. Sezona Altay maçı ile başladık. Açık ve net söyleyeyim oynanan oyunu ben beğenmedim. Size de ilettim, hocaya da söyledim."

BU TAKIM GOL ATMAK İÇİN KURULDU 

"Altay’ı 2-0 yendik ama 'kendimizi aldatmayalım' dedim. Koşu mesafelerinden, girilen pozisyonlardan olsun memnun değilim. Biz gol atamıyoruz. Pozisyona giriyoruz ama gol atamıyoruz. Bu takım gol atmak için kuruldu. Açık ve net söylüyorum ki; benim bu sene en rahat yerim kalem ve defansım. Kalecimi değiştirdim, geri dörtlümü değiştirdim hepsi yeni ve inanılmaz uyum içinde oynuyorlar. Defansım en rahat olduğum yer ama hala gol yiyoruz."

HASAN MAÇI KAZANDIRMAK İSTEDİ

"İşte olay burayı çözmekte. Bunu çözecek kişi hocamız. 3 hafta bitti ve 4 puan kaybettik. Erzurum'da kaybedilen puan beni inanılmaz üzdü. Hele ki son dakikada kazanılan penaltıda takımın penaltıcısı Boldrin, 3 kere topu eline alıyor penaltı atmak için. Hasan da gidiyor 3 kere topu kendi alıyor ve 'ben atacağım' diyor. Hasan bu maçı penaltıyı atarak kazandırmak istedi."

KÖŞEYİ EREN TOZLU SÖYLEDİ

"Ama maalesef penaltıyı atmadan önce belki televizyon göstermedi ama biz canlı gördük. Eren Tozlu baktı ki Hasan penaltıyı kullanacak gitti kalecinin kulağına ne tarafa atacağını söyledi. Çünkü Hasan penaltıları genellikle kendi sağına kullanıyor. Yine aynı yere vurdu. Kaleci de Eren'den dolayı o tarafa atladı ve kurtardı. Dönen topta Novikovas'ın sağ ayağı ile yaptığı vurdu, o da döndü."

MUSKA MI YAPILDI ANLAMADIM

"Olmadı, futbol şansı maalesef yanımızda yoktu. Geçen sene de yoktu, ondan önceki senede yoktu. Bu sene de böyle başladı neden bilmiyorum. Kötü düşünmek istemiyorum ama birisi bize ne bileyim 'böyle muska mı yaptı, büyümü yaptı' anlamadım. Bu uğursuzluğu bir türlü çözemedik gitti. Ama ben bu takıma çok güveniyorum. Son yıllardaki gelmiş geçmiş en iyi Samsunspor'u kurduk."

Davut AKTAŞ

Bu haberi nasıl buldunuz?

Yorum Yap