7 MAYIS’TA DUYURACAK
Yılport Samsunspor’un Süper Lig için kadrosuna katmayı planladığı ilk ismi Ajansspor duyurdu. Ajansspor’un yaptığı haberde Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım’ın 7 Mayıs’ta transferini duyurmayı planladığı isim belli olduğu, bu oyuncunun da Saint Etienne’de forma giyen Jean-Philippe Krasso olduğu ifade edildi. Haberin devamı ise şöyle:
EROĞLU DA ÇOK İSTİYOR
Transferi planlanan futbolcu ile henüz resmi anlaşmanın yapılmadığına dikkat çeken Yüksel Yıldırım, “Fransa’da forma giyen bir isim. Bizden başka iki kulüp daha transfer teklifi sundu. Oyuncunun kendisi de kutlamalara geldikten sonra transferiyle ilgili kararını verecek. Teknik Direktörümüz Hüseyin Eroğlu'nun da çok istediği bir oyuncu” ifadeleri kullanıldı.
FRANSA 2. LİGİ’NDE OYNUYOR
Kırmızı-Beyazlıların taraftarları merakla açıklanacak ismi beklerken, bu isim 7 Mayıs’tan 12 gün önce ortaya çıktı. Samsunspor’un hedefindeki ismin Ligue 2 ekibi Saint Etienne’de forma giyen Jean-Philippe Krasso olduğu öğrenildi. 2020-2021 sezonunda SAS Epinal’dan transfer edilen golcü futbolcu, sırasıyla kiralık olarak Le Mans ve Ajaccio takımlarının formasını terletti.
29 MAÇTA 16 GOL, 9 ASİST
Kariyerinde Fransa dışında başka bir ülkede forma giymeyen başarılı futbolcu, bu sezon attığı gollerle adından sıkça söz ettirdi. Ligue 2’de bu sezon 29 maça çıkan Krasso, 16 gol ve 9 asiste imza atmayı başardı. Yıldız futbolcunun sözleşmesi de sezon sonunda sona erecek. Samsunspor ile anlaşma sağlaması halinde bonservisi olmadan imza atabilecek. Kariyerinde Fransa dışında forma giymeyen 25 yaşındaki santrafor, Fildişi Milli Takım formasını da giydi. 4 kez A Milli Takım formasını terleten Krasso, 1 kez gol sevinci yaşadı.