SON DAKİKA
01:30 Hürmüz Boğazı'nda savaş çanları: ABD ordusu İran'a giden gemiyi füzeyle vurdu 00:52 Aziz Yıldırım müjdeyi verdi! Prensipte anlaştık 00:32 Rusya: Ukrayna nükleer santrali kamikaze İHA ile vurdu! 00:09 Otobanda can pazarı: 4 araç birbirine girdi, ölüler var 23:48 Çin'den korkutan uyarı: Küresel nükleer çatışma riski artıyor 23:17 Yok böyle bir final Şampiyonlar Ligini kazanan takımı penaltılar belirledi 22:16 TFF Başkanı Hacıosmanoğlu'ndan zehir zemberek sözler: Türkiye yabancı çöplüğü değil! 22:00 Özgür Özel'den Kemal Kılıçdaroğlu'nun açıklamalarına yanıt 21:53 CHP Samsun İl Başkanı Mehmet Özdağ Ankara'da: Özgür Özel'in yanındayız 21:53 Özgür Özel'den İsmet İnönü'nün kabri başında dikkat çeken açıklama 21:47 Köpeğe çarpmamak isterken şarampole uçtu 21:35 Bolu'da iki ayrı trafik kazası: 10 yaralı 21:30 Milyonlarca meme kanseri hastasını kemoterapiden kurtarabilir 21:27 Özgür Özel'den kurultay çağrısı 21:08 Bayram günü kahreden haber: 9 saat arayla cansız bedenleri bulundu 20:57 Özgür Özel’in Ankara'daki mitingine Samsun'dan katılan oldu mu? Samsun Milletvekili Murat Çan neden katılmadı? Jet açıklama geldi... 20:33 Samsun'un gururu dünya sahnesinde: OMÜ, NAFSA 2026 Fuarı'na damga vurdu! 20:21 Özgür Özel'den Kemal Kılıçdaroğlu'na FETÖ tepkisi! İftiraları şimdi kendisi sahipleniyor 20:08 Bayram dönüşü dehşet! Tartıştığı sürücüyü darbetti 19:51 Samsun'da satılık arsa! Asarcık Belediyesi'nden milyonluk satış...
Samsunspor'da Reis AEK Maçını Değerlendirdi: İkinci Yarısını Böyle Oynadığınız Bir Karşılaşmayı Kazanamazsınız

Samsunspor'da Reis AEK Maçını Değerlendirdi: İkinci Yarısını Böyle Oynadığınız Bir Karşılaşmayı Kazanamazsınız

Hazır

Giriş: 11.12.2025 23:22 Güncelleme: 30.05.2026 21:55
Samsunspor Teknik Direktörü Thomas Reis, AEK mağlubiyeti sonrası konuştu. İlk yarıyı domine ettiklerini belirten Reis, "İkinci yarısını böyle oynamış olduğunuz bir karşılaşmayı kazanamazsınız" dedi.

UEFA Konferans Ligi'ne lider girdiği haftada Yunan ekibi AEK Atina'yı konuk eden Samsunspor, ilk yarısını önde kapattığı maçta sahadan 2-1 mağlup ayrıldı. Kırmızı-Beyazlılar için büyük bir hayal kırıklığı olan bu kritik mücadelenin ardından, Samsunspor Teknik Direktörü Thomas Reis TRT Spor'a çarpıcı açıklamalarda bulundu.

"NET POZİSYONLARI DEĞERLENDİREMEDİK"

Maçın iki devresi arasındaki performans farkına dikkat çeken Reis, galibiyeti kaçırdıkları için üzgündü. Thomas Reis, karşılaşmanın ilk yarısı hakkında şunları söyledi: "İlk yarıya baktığımızda aslında domine eden taraf bizdik. Yakalamış olduğumuz net üç dört pozisyon da vardı ancak ne yazık ki o pozisyonları değerlendirip ikinci golü bulamadık".

"ÇOK GEREKSİZ BİR FAUL YAPTIK"

İkinci yarıdaki oyunlarını eleştiren Reis, "Tabii ikinci yarısını böyle oynamış olduğunuz bir karşılaşmayı kazanamazsınız" diyerek sözlerine başladı. Soyunma odasında aynı oyun şeklini sürdürmeyi konuştuklarını ancak sahaya yansıtamadıklarını belirten Reis, yenilen golleri şu şekilde analiz etti: "Ne yazık ki birçok pozisyonda, aksiyonlarda çoğu zaman geç kaldık ve ceza sahasının etrafında çok gereksiz bir faul yaptık ve kullanılan iyi bir frikik sonrasında beraberliği yakaladılar. İkinci golde de hatlar arasında ciddi boşluklar verdik ve defansif anlamda yapmış olduğumuz bir hatadan ötürü golü yedik."

ROTA SÜPER LİG

İkinci yarıda kötü bir performans gösterdiklerini kabul eden Reis, lig aşamasındaki son karşılaşma için hala şansları olduğunu belirtti.

Deneyimli teknik adam önceliklerinin lig olduğunu vurgulayarak, "Şimdi en iyi şekilde dinlenip Süper Lig'de oynamamız gereken zorlu bir karşılaşma var. En iyi şekilde o karşılaşmaya hazırlanacağız" ifadelerini kullandı.

 

Hüsnü Can ARMUTÇU

Bu haberi nasıl buldunuz?

Yorum Yap