Samsunspor Başkan Vekili Veysel Bilen, UEFA Avrupa Ligi Play-Off turunda Yunan ekibi Panathinaikos'a karşı 2-1'lik mağlubiyetle sona eren karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulundu. Bilen, alınan sonuca rağmen takımın performansından memnun olduklarını belirtirken, Samsun'da oynanacak rövanş maçında turu geçmek için tüm güçleriyle mücadele edeceklerini söyledi. Bilen, taraftarlara da önemli bir çağrıda bulundu.
BİLEN: "BİREYSEL HATALARDAN GOL YEDİK"
Başkan Vekili Veysel Bilen, Panathinaikos maçını değerlendirirken, takıma ve teknik ekibe olan güvenini dile getirdi. "Maça biraz tutuk başladık ancak oyunun devamında dengeyi kurduk, ardından da oyunun hakimiyetini ele geçirip öne geçtik" diyen Bilen, yenilen gollere de değindi. "Fakat bireysel hatalardan kaynaklanan ve bize yakışmayan 2 gol yedik" ifadelerini kullanan Bilen, buna rağmen takımın pes etmediğini ve ülkeyi en iyi şekilde temsil ettiğini vurguladı.
TARAFTARA TURU GEÇME ÇAĞRISI
Samsun'da oynanacak rövanş maçı öncesinde taraftarlara büyük bir görev düştüğünü belirten Bilen, "Samsun'da muhteşem taraftarımızın önünde turu geçmek için bütün gücümüzle mücadele edeceğiz" dedi. Taraftarlardan Perşembe günü Samsun 19 Mayıs Stadyumu'nu doldurmalarını isteyen Bilen, "Taraftarlarımızdan ricam, Perşembe günü 19 Mayıs Stadı’nı mutlaka doldurmaları, 90 dakika boyunca takımımızın yanında olup son düdüğe kadar destek vermeleridir" diyerek, hep birlikte bu tarihi mutluluğu yaşamak istediklerini ifade etti.
Demirören Haber Ajansı