Samsunspor Başkan Vekili Veysel Bilen, Trendyol Süper Lig’in 13. haftasında deplasmanda oynayacakları Beşiktaş karşılaşması öncesinde çarpıcı açıklamalarda bulundu. Bilen, yönetimin takımın mevcut performansından son derece mutlu olduğunu belirtirken, önlerindeki zorlu fikstüre dikkat çekti.
21 ARALIK'A KADAR 8 FİNAL MAÇI
Takımın hem ligde hem de Avrupa'da geldiği noktadan memnuniyet duyduklarını ifade eden Veysel Bilen, önlerindeki periyodun ciddiyetini vurguladı: Veysel Bilen: “Bu hafta sonundan başlayarak 21 Aralık'a kadar 8 tane çok önemli maçımız var. 3’ü Avrupa (Konferans Ligi) 5’i lig olmak üzere. Biz Samsunspor olarak maç maç düşünüyoruz. Her maçın kendi senaryosu var. Ciddiyeti elden bırakmadan sıkı bir biçimde çalışmalarımızı sürdürüyoruz.”
HEDEF PUAN YA DA PUANLAR
Başkan Vekili Bilen, takımın milli aranın ardından çalışmalarına başladığını belirterek, Beşiktaş deplasmanından net bir beklenti içinde olduklarını söyledi: Bilen: “Hafta sonu Beşiktaş deplasmanından da puan ya da puanlar alarak Samsun’a dönmeyi, İzlanda yolculuğu öncesi moralli bir şekilde hazırlıklarımızı sürdürmeyi hedefliyoruz.”
TARAFTARA DESTEK ÇAĞRISI
Zorlu fikstürde en büyük gücü taraftardan alacaklarına inandığını vurgulayan Veysel Bilen, taraftarlara yönelik çarpıcı bir çağrıda bulundu: Bilen: “Taraftarımızdan beklentimiz ise her zaman söylediğimiz gibi takımlarına daha fazla sahip çıkmaları. Yönetim olarak bilet fiyatları konusunda elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyoruz. Bu nedenle taraftarlarımızdan, ‘ama’sız, ‘fakat’sız; mesafeyi ya da havayı bahane etmeden gelip takımlarını desteklemelerini bekliyoruz.”
Demirören Haber Ajansı