SON DAKİKA
01:30 Hürmüz Boğazı'nda savaş çanları: ABD ordusu İran'a giden gemiyi füzeyle vurdu 00:52 Aziz Yıldırım müjdeyi verdi! Prensipte anlaştık 00:32 Rusya: Ukrayna nükleer santrali kamikaze İHA ile vurdu! 00:09 Otobanda can pazarı: 4 araç birbirine girdi, ölüler var 23:48 Çin'den korkutan uyarı: Küresel nükleer çatışma riski artıyor 23:17 Yok böyle bir final Şampiyonlar Ligini kazanan takımı penaltılar belirledi 22:16 TFF Başkanı Hacıosmanoğlu'ndan zehir zemberek sözler: Türkiye yabancı çöplüğü değil! 22:00 Özgür Özel'den Kemal Kılıçdaroğlu'nun açıklamalarına yanıt 21:53 CHP Samsun İl Başkanı Mehmet Özdağ Ankara'da: Özgür Özel'in yanındayız 21:53 Özgür Özel'den İsmet İnönü'nün kabri başında dikkat çeken açıklama 21:47 Köpeğe çarpmamak isterken şarampole uçtu 21:35 Bolu'da iki ayrı trafik kazası: 10 yaralı 21:30 Milyonlarca meme kanseri hastasını kemoterapiden kurtarabilir 21:27 Özgür Özel'den kurultay çağrısı 21:08 Bayram günü kahreden haber: 9 saat arayla cansız bedenleri bulundu 20:57 Özgür Özel’in Ankara'daki mitingine Samsun'dan katılan oldu mu? Samsun Milletvekili Murat Çan neden katılmadı? Jet açıklama geldi... 20:33 Samsun'un gururu dünya sahnesinde: OMÜ, NAFSA 2026 Fuarı'na damga vurdu! 20:21 Özgür Özel'den Kemal Kılıçdaroğlu'na FETÖ tepkisi! İftiraları şimdi kendisi sahipleniyor 20:08 Bayram dönüşü dehşet! Tartıştığı sürücüyü darbetti 19:51 Samsun'da satılık arsa! Asarcık Belediyesi'nden milyonluk satış...
Samsunspor'dan Galatasaray Maçı Sonrası Bomba Tepki: Futbol Adına Kara Bir Gece Yaşandı

Samsunspor'dan Galatasaray Maçı Sonrası Bomba Tepki: Futbol Adına Kara Bir Gece Yaşandı

Hazır

Giriş: 05.12.2025 23:33 Güncelleme: 30.05.2026 21:55
Samsunspor Futbol Kulübü, Galatasaray maçı sonrası sert bir kamuoyu açıklaması yayınladı. Kulüp, hakem kararlarını eleştirerek "Futbol adına kara bir gece yaşanmıştır" dedi ve TFF'yi göreve çağırdı.

Trendyol Süper Lig’de Galatasaray’a 3-2 mağlup olan Samsunspor, maç sonunda Başkan Yüksel Yıldırım ve Kaptan Zeki Yavru’nun ardından, kulüp sosyal medya üzerinden de çok sert bir açıklama yayınladı. Samsunspor Futbol Kulübü, maçtaki hakem kararlarına ve özellikle son dakikada verilmeyen penaltı pozisyonuna büyük tepki gösterdi.

Kulüp, yaşanan geceyi "tam anlamıyla futbol adına kara bir gece yaşanmıştır" sözleriyle tanımladı ve bu durumun Türk futboluna zarar verdiğini belirtti.

VAHİM KARARLAR ARTIK ARŞA ÇIKTI

Samsunspor, yayınladığı kamuoyu açıklamasında, temiz ve adil futbol çağrılarına rağmen sürekli olarak müsabaka hakemlerinin "vahim kararlarıyla" karşı karşıya kaldıklarını vurguladı. Açıklamada, hakemlerin kararlarını düzeltmediği, aksine her müsabakada daha kötü kararlar verdiği iddia edildi.

İŞTE KULÜPTEN YAPILAN AÇIKLAMA

Bu gece tam anlamıyla futbol adına kara bir gece yaşanmıştır. Temiz, adil ve eşit futbol çağrılarımıza rağmen, her fırsatta müsabaka hakemlerinin vahim kararlarıyla karşı karşıya kalmaktayız.

Kulübümüzün ve Başkanımız Sayın Yüksel Yıldırım’ın açıklamalarına rağmen, müsabaka hakemlerinin kendilerini ve kararlarını düzeltmediği; aksine her müsabakada bir öncekine göre çok daha kötü kararlar verdiği görülmektedir.

Bu geceki müsabakanın son dakikalarında açık bir şekilde penaltımız verilmemiştir. Pozisyon görmezden gelinmiştir. Topun rakip takım futbolcusuna temas ettiği yok sayılmıştır.

Sürekli takımımız aleyhine verilen tek taraflı kararlar bu gece artık arşa çıkmıştır. Türk futbolundan bu denli kötü kararların ve bu kararları verenlerin acilen temizlenmesi gerekmektedir. Aksi takdirde, ülkemizin değeri olan Türk futbolu zarar görmeye devam edecektir.

Türkiye Futbol Federasyonu ve kurullarını bir an evvel gereğini yapmaya davet ediyoruz. Bu gece açık bir şekilde penaltı kuralı uygulanmamıştır. Bunu da tarihe not edin!

 

Doğukan Sırgancı

Bu haberi nasıl buldunuz?

Yorum Yap