Samsunspor'dan Narin Güran İçin Taziye Mesajı: "Sözün Bittiği Yerdeyiz"
Paylaş

Samsunspor'dan Narin Güran İçin Taziye Mesajı: "Sözün Bittiği Yerdeyiz"

Ekleme: 08.09.2024 16:51 Güncelleme: 30.05.2026 21:55

Diyarbakır'da kaybolan 8 yaşındaki Narin Güran'ın cansız bedeni, 19 gün süren arama çalışmalarının ardından bulundu. Samsunspor, olaya ilişkin taziye mesajı yayınladı.

Diyarbakır'ın Bağlar ilçesinde 21 Ağustos 2024 tarihinde evinden çıkarak Kuran Kursu'na giden 8 yaşındaki Narin Güran, bir daha eve dönmedi.

Ailesinin ve köylülerin tüm çabalarına rağmen küçük kızdan iz bulunamayınca ekipler tarafından başlatılan 19 günlük arama çalışmalarında, Narin'in cansız bedeni bulundu.

SAMSUNSPOR’DAN TAZİYE MESAJI

Samsunspor, Narin Güran’ın hayatını kaybetmesi üzerine bir açıklama yaparak, "Sözün bittiği yerdeyiz! Narin’in hayattan koparılması bizleri derin bir üzüntüye boğmuştur. Bu acı, hepimizin yüreğinde derin izler bırakmıştır. Bu korkunç olayın faillerinin adalet önünde hak ettikleri cezayı almalarını temenni ediyoruz" ifadelerini kullandı.

 

Haber Merkezi

Yorum Yap

* Güvenlik gereği ip adresiniz saklanmaktadır. 3. şahıslara kesinlikle paylaşılmamaktadır.