Samsunspor Kulübü Derneği ve Karavan İnsan Kaynaklarını Geliştirme ve Gençlik Derneği iş birliğinde, Samsun’un spordaki güçlü aktörleri ile birlikte RRiS “Sporda Saygıyı Yeniden İnşa Etmek” adlı Erasmus+ Spor projesi için odak grup çalışması gerçekleştirildi.
Etkinliğe Samsunspor Futbol Akademisi Koordinatörü Savaş Serdar, Eğitim Kurumları Sorumlusu İsmail Sedat Uygun, TFF İl Hakemi Ayça Özdemir ve TBF hakemi Çağatay Özkoca, Samsunspor Kadın Voleybol ve Akademi Erkek Futbol takımı sporcuları ve antrenörleri, Samsun Gönüllülük Ağı Derneği temsilcileri Ozan Asar ve Doğukan Ekiz katıldı.
FORMA HEDİYE EDİLDİ

Katılımcılar, spor dünyasındaki ayrımcılık deneyimlerini, çözüm yollarını ve onarıcı adaletin spor ortamlarında nasıl yer bulabileceğine dair görüşlerini paylaştı. Sporda saygı kültürünün gelişmesine yönelik fikirler masaya yatırıldı.
Samsunspor Kulübü Başkan Vekili Veysel Bilen ve Eğitim Kurumlarından Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi İsmail Sedat Uygun, Karavan İnsan Kaynaklarını Geliştirme ve Gençlik Derneği temsilcileri Zeynep Kocaman ve Cihan Kocaman’a "Yol Gösteren Bir Çift Göz" forması hediye etti.
Doğukan Sırgancı