Samsunspor, yeni sezon öncesi kombine satış süreciyle ilgili taraftarlarına önemli bir duyuru yaptı. Kırmızı-beyazlı kulüp, 2026-2027 sezonu kombine satışları kapsamında Atakum’da Kombine Satış Destek Masası kurulacağını açıkladı. Taraftarlar, belirlenen tarihlerde Samsunspor FC Official Store Atakum mağazasına giderek kombine satış ve Biletinial üyelik işlemleriyle ilgili destek alabilecek.
KOMBİNE SATIŞ DESTEK MASASI KURULUYOR
Samsunspor, kombine almak isteyen taraftarlar için Atakum’da özel bir destek noktası oluşturuyor. Kulüpten yapılan açıklamaya göre, Kombine Satış Destek Masası 24 Haziran Çarşamba günü saat 11.00’den itibaren hizmet vermeye başlayacak.
ATAKUM MAĞAZASINDA HİZMET VERECEK

Destek masası, Samsunspor FC Official Store Atakum mağazasında taraftarlarla buluşacak. Taraftarlar burada kombine satış işlemleri ve Biletinial üyelik süreçleriyle ilgili destek alabilecek.
25-28 HAZİRAN ARASINDA MAĞAZA ÖNÜNDE DEVAM EDECEK
Kombine Satış Destek Masası, 24 Haziran’daki etkinliğin ardından çalışmalarını sürdürecek. Kulüp açıklamasına göre destek masası, 25-28 Haziran tarihleri arasında mağaza önünde taraftarlara hizmet vermeye devam edecek.
ÇALIŞMA SAATLERİ AÇIKLANDI

Samsunspor, Kombine Satış Destek Masası’nın çalışma saatlerini de duyurdu. Buna göre destek masası 24 Haziran Çarşamba günü 11.00-19.00, 25-28 Haziran Perşembe-Pazar günleri ise 10.00-19.00 saatleri arasında açık olacak. Kombine işlemleri için destek almak isteyen taraftarlar, Samsunspor FC Official Store Atakum mağazasına gidebilecek. Mağazanın adresi, Mimarsinan Mahallesi, Atatürk Bulvarı, No: 222 Atakum / Samsun olarak açıklandı.
SAMSUNSPOR KOMBİNE FİYATLARI NE KADAR?
Fiyatlar (Genel Satış):
- VIP: ₺40.000
- Batı Alt Gold: ₺45.000
- Batı Alt, Üst: ₺30.000
- Batı Alt, Üst: ₺20.000
- Doğu Alt, Üst: ₺12.500
- Kale Arkası: ₺7.000
TARAFTARLARA ÇAĞRI
Samsunspor, yeni sezon kombineleri için taraftarlarını Atakum’daki buluşmaya davet etti. Kırmızı-beyazlı kulüp, kombine sürecinde taraftarların işlemlerini daha kolay tamamlayabilmesi için destek masasının hizmet vereceğini bildirdi.
Hüsnü Can ARMUTÇU