Samsunspor'un unutulmaz isimleri yarın bir araya geliyor. Kırmızı-Beyazlılar'ın 1989 yılında geçirdiği elim kazada hayatını kaybeden teknik direktör Nuri Asan'ın ve Yılmaz Yurttaş (Gozgoz), Ömer Kuranel (Çolak)'in mezarlarını ziyaret edecek olan efsaneler, yarın saat 12.00'da Kıranköy Mezarlığı'nın önünde bir araya gelecekler.
İŞTE KATILACAK İSİMLER
Kırmızı-Beyazlı kulübün formasını giyen, gönül veren isimlerin bir araya geleceği programa şu isimler katılacak: Hakkı Tomaç, Temel Keskindemir, Şendoğan Çakmaker, Hayri Koloğlu, Mehmet Ali Çınar, Cazip Sezer, Adnan Kuş, Ahmet Usta, Sinan Ünal,Tekin Üstündağ, Adem Kurukaya, Refah Kayalar, Ali Saka, Rıfat Usta, Yücel Acun, Hamdi Tezol, Murat Şimşek, Kemal Dikmen, Metin Karabulut, Hakkı Bayrak, Necati Öksüz, Necmi Öksüz, Necdet İmrağ.
Program hakkında Halk Gazetesi yoluyla kamuoyuna bilgi veren Temel Keskindemir, "Ani olarak gelişen bu programda haber vermeyi unuttuğumuz isimler varsa özür dileriz. Organizasyona katılmak isteyenler, gelmek isteyenler Cuma günü saat 12.00'da Kıranköy Mezarlığı'nda buluşalım." dedi.
Haber: Ergin Caner CABBAR