SON DAKİKA
01:30 Hürmüz Boğazı'nda savaş çanları: ABD ordusu İran'a giden gemiyi füzeyle vurdu 00:52 Aziz Yıldırım müjdeyi verdi! Prensipte anlaştık 00:32 Rusya: Ukrayna nükleer santrali kamikaze İHA ile vurdu! 00:09 Otobanda can pazarı: 4 araç birbirine girdi, ölüler var 23:48 Çin'den korkutan uyarı: Küresel nükleer çatışma riski artıyor 23:17 Yok böyle bir final Şampiyonlar Ligini kazanan takımı penaltılar belirledi 22:16 TFF Başkanı Hacıosmanoğlu'ndan zehir zemberek sözler: Türkiye yabancı çöplüğü değil! 22:00 Özgür Özel'den Kemal Kılıçdaroğlu'nun açıklamalarına yanıt 21:53 CHP Samsun İl Başkanı Mehmet Özdağ Ankara'da: Özgür Özel'in yanındayız 21:53 Özgür Özel'den İsmet İnönü'nün kabri başında dikkat çeken açıklama 21:47 Köpeğe çarpmamak isterken şarampole uçtu 21:35 Bolu'da iki ayrı trafik kazası: 10 yaralı 21:30 Milyonlarca meme kanseri hastasını kemoterapiden kurtarabilir 21:27 Özgür Özel'den kurultay çağrısı 21:08 Bayram günü kahreden haber: 9 saat arayla cansız bedenleri bulundu 20:57 Özgür Özel’in Ankara'daki mitingine Samsun'dan katılan oldu mu? Samsun Milletvekili Murat Çan neden katılmadı? Jet açıklama geldi... 20:33 Samsun'un gururu dünya sahnesinde: OMÜ, NAFSA 2026 Fuarı'na damga vurdu! 20:21 Özgür Özel'den Kemal Kılıçdaroğlu'na FETÖ tepkisi! İftiraları şimdi kendisi sahipleniyor 20:08 Bayram dönüşü dehşet! Tartıştığı sürücüyü darbetti 19:51 Samsun'da satılık arsa! Asarcık Belediyesi'nden milyonluk satış...
Samsunspor eski Başkanı İsmail Uyanık: Çok belden aşağı vurdu!

Samsunspor eski Başkanı İsmail Uyanık: Çok belden aşağı vurdu!

Hazır

Giriş: 26.09.2022 10:00 Güncelleme: 26.09.2022 10:00
İsmail Uyanık, "Benimle ne sıkıntısı var bilmiyorum. Çok belden aşağı vurdu. Hiç hak etmediğim bir şeylerle karşılaştım. Ben senin rakibin değilim, artık ağzına alma, sal bizi" dedi.

Kanal 362 ve TV Kaya'nın ortak yayınında Futbol 55'in canlı yayın konuğu olan Samsunspor'un eski Başkanı İsmail Uyanık, yaklaşık 3 yıl aradan sonra ilk kez konuştu. HHALK Gazetesi'nden Noyan Alper Cabbar ve Selçuk Kaya'nın sorularını cevaplayan İsmail Uyanık, ayrıldığı günden bugüne yaşadıklarını, hakkındaki tüm iddialara ilk kez yanıt verdi.

HER SORUYA CEVAP VERDİ
"2018 yılındaki 'şirketleşme' sürecinin öncesinde neler yaşandı?", "Ayrılağa giden süreçte neler oldu?" "Son günlerdeki satarım polemiği", "200 bin dolar ve maaş konusu", "Başkan Yüksel Yıldırım'ın 'Satmaya Hazırım' sözlerine "Niyet Ciddiyse Konuşulur' şeklinde cevap vermesinin arkasında neler var?" gibi birçok konuya açıklık getiren İsmail Uyanık, aynı zamanda Başkan Yüksel Yıldırım'ın kendisi hakkında öne sürdüğü tüm iddialara cevap verdi.

TALİHSİZ BİR AÇIKLAMA
Yayının başında Samsunspor'un bu sezon kurduğu kadroyu değerlendiren İsmail Uyanık, "İyi yanları da var eksik yanları da var. Bu şekilde düşünüyorum. Futbolcu özelinde söylemek istemem, oyuncular kırılmasın. Bence kadro çok yeterli değil. İlk maçında sorumluluk alıp böylesine zor bir maçtan başarıyla ve alnının akıyla çıktığı için Emre Bayraktar hocayı tebrik ediyorum. Her ne kadar maçtan sonra 'Bu takımın başında hoca olmasa da kazanırdık' açıklaması bir talihsizlik olsa da Samsunspor taraftarı böyle şeylere aldırmamalı önemsememeli" dedi.

Eski Başkan Uyanık, Batu Kaplan olayını ise şöyle özetledi; "Kendini iyi savundu, iyi anlattı. Batu Kaplan'ın ilk göreve geldiğinde her olaya müdahil olmasını doğru bulmuyordum."

BENİMLE NİYE YARIŞIYORSUN?
"Benimle ne sıkıntısı var bilmiyorum. Çok belden aşağı vurdu. Ben ayrıldıktan sonra tek bir kötü laf etmedim. Beni seven herkes Yüksel Yıldırım'ın yanındaydı. Ne zaman ki; 'sempati' kaybetmeye başladı, bu sefer o insanlar, yüzünü tanımadığım kişiler oldu İsmailci. Yüksel Yıldırım, İsmail Uyanık'ı, Celil'i, rahmetli Emin Kar'ı Samsunspor tarihinden silemezsin. Bütün bu insanları itibarsızlaştırmaya çalışmana gerek yok. Senin önünde yeni bir ufuk var, daha iyisini yap."

50 MİLYON DOLAR YETMEZ
"Sen benimle niye yarışıyorsun ki? Sen parayı veriyorsun 'İsmail Uyanık hava yapıyor' dedikodular oldu. Ben niye hava yapayım ki? Ben, 13-14 sene Samsunspor'u Süper Lig'de en iyi şekilde temsil ettim. Senin benimle futbol tartışabilmen için 50 milyar doların olsa yetmez. Zaman parayla satın alınmaz. Bizim zamanımızda bu sosyal medya olsaydı biz Türkiye'yi yerinden oynatırdık. Olmamasına rağmen yaptıklarımız ortada. Ben bu işe senin ortağın olarak girdim, ortağımın başarısı benim başarımdır. Prestij sağlayacaksak beraber sağlayacağız. Ben senin rakibin değilim ki."

SAMSUN'A HAKARET EDEMEZSİN
"Bizi dolandırdı yazıyor. 'Kim dolandırdı seni?' Lafını bil. Senin bir kuruş paranı kimse çalmadı. Sen çaldırdığın adamlara bak. Bugün sana şakşak yapanlar yarın yanında olmaz. Parayı getirene bu kulübü satamazsın, 'Samsunlular alabiliriz' diyorsa, Samsunluya satacaksın. '70 milyon dolar harcadım' diye sinyal atamazsın. Oturursun yaptığın işin bir bedeli vardır, ona göre pazarlık yapılır. Satmak isteyen adam öyle satar. Sen hem bize hem Samsun'a hakaret edeceksin, hem bize gözdağı vereceksin. Hem de satmayacaksın. O satmak istiyorum değil kimseyi kandırma. Bir de bize artık ağzına alma sal bizi." 

Bu haberi nasıl buldunuz?

Yorum Yap