Samsunspor, transfer sezonunda hız kesmeden kadrosunu güçlendirmeye devam ediyor. Kırmızı-beyazlıların Başkanı Yüksel Yıldırım, Galatasaray'ın genç yıldızı Eyüp Aydın'ın transferi konusunda anlaşmaya vardıklarını açıkladı. Yüksel Yıldırım, bu transferle orta saha rotasyonuna önemli bir güç katmayı hedeflediklerini belirterek, Eyüp Aydın'ın işlemlerinin bugün tamamlanıp UEFA listesine ekleneceğini ifade etti.
YÜKSEL YILDIRIM DUYURDU: ANLAŞMA SAĞLANDI
Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım, Galatasaray'ın genç oyuncusu Eyüp Aydın'ın transferiyle ilgili önemli bir açıklama yaptı. Yıldırım, Galatasaray Başkanı Dursun Özbek ve Abdullah Kavukcu ile yapılan görüşmelerin olumlu sonuçlandığını ve transferde mutabakat sağlandığını belirtti. Yıldırım, "İnşallah bugün yetişecek ve UEFA listesine yazacağız." dedi.
SAMSUNSPOR ORTA SAHASINI GÜÇLENDİRİYOR
Eyüp Aydın'ın transferiyle birlikte Samsunspor, hem genç yetenekleri kadrosuna katma hem de mevcut kadrosunu güçlendirme politikasını sürdürüyor. İşlemlerin tamamlanmasının ardından resmi açıklamanın yapılması bekleniyor.
Doğukan Sırgancı