Samsunspor Futbol Direktörü Fuat Çapa'dan İç Transfer Açıklaması

Samsunspor Futbol Direktörü Fuat Çapa'dan İç Transfer Açıklaması

Hazır

Giriş: 12.12.2024 22:30 Güncelleme: 30.05.2026 21:55
Samsunspor'un futbol direktörü Fuat Çapa, devre arasında teknik direktör Thomas Reis durum değerlendirmesi yapacaklarını ve sonrasında iç transferdeki yol haritalarını belirleyeceklerini söyledi

ÖZEL RÖPORTAJ | Samsunspor Futbol Direktörü Fuat Çapa, Hedef Halk Gazetesi Spor Müdürü Davut Aktaş’ın sorularını yanıtladı.

*** Eyüpspor maçında beklenmedik bir mağlubiyet aldık. Oynanan oyun ve alınan sonuç biraz sürpriz oldu. Sizin görüşleriniz nelerdir? 

Karşılaşmaya kötü başlamadık. İlk devre rakibimize oranla daha fazla net pozisyon yakaladık. Ancak maalesef bunları değerlendiremedik. İkinci yarı 1-0’dan önce yine yakaladığımız net bir pozisyon vardı. Daha sonra 1-0 iken yakaladığımız pozisyonlar oldu. Bunlar bizim adımıza maçın kırılma anlarıydı. Gereğinden fazla teknik hatalar yaptık. Bu da mağlubiyeti getirdi. 

*** Bu haftayı BAY geçeceğiz ve ardından ikisi deplasmanda 3 zorlu maç oynayacağız. Bu maçlar için neler söylersiniz? 

Her karşılaşma bizim için çok önemli. Hedefimiz ilk devreyi 34-35 puan ile tamamlamak. Bunun için önümüzdeki 3 maçta da tek amacımız kazanmak olacak. Sivasspor, Trabzonspor ve Kayserispor maçların ada bu bilinçle, istekle çıkacağız. Oyuncularımızın üzerlerine düşeni yapacağından şüphemiz yok. 

*** Eyüpspor maçında taraftarlarımız muhteşem bir görüntü ortaya çıkardı. Hatta sahalarda ender görülen bir olay oldu ve rakip takımın başkanı da maçın ardından sahaya inerek taraftarlarımızı alkışladı. Bu olay için neler söylersiniz? 

Bizim taraftarlarımız her zaman olduğu gibi Eyüp deplasmanında da muhteşemdi. Onların tribünlerdeki coşkusuna bizler de galibiyetle karşılık vermek istiyorduk. Ama futbolda bazen istemediğiniz sonuçlarla karşı karşıya kalabiliyorsunuz. Onları üzdüğümüz için bizde çok üzgünüz. Rakip takımın başkanı tarafından takdir edilmeleri bizi ayrıca mutlu edip, gururlandırdı.

*** Transfer çalışmalarını büyük bir titizlikle yürütüyorsunuz. Ayrıca sezon sonu bazıları genç, bazıları da ilk 11'in vazgeçilmezi olan toplam 14 oyuncunun sözleşmeleri sona erecek. Bu isimlerle ilgili de çalışmalar başladı mı?

Genç oyuncularımızdan Bedirhan ve Alper Efe ile yeni sözleşme imzaladık. İlk devrenin bitmesi ile birlikte hocamızla oturup değerlendirme yapacağız. Bu değerlendirmeyi Başkanımız ile paylaştıktan sonra diğer arkadaşlarımız ile de ilerleyen haftalarda görüşüp ona göre gereğini yapacağız. 

 

Davut Aktaş

Bu haberi nasıl buldunuz?

Yorum Yap