Samsunspor Okçuluk takımı sporcuları Bolu'da düzenlenen U21 ve U18 Açık Hava Türkiye Şampiyonasında U18 Makaralı Yay karma ve bireysel kategorilerinde önemli başarı elde etti.
MAKARALI YAYDA 1. OLDULAR
Bolu'da düzenlenen 2026 U21 ve U18 Açık Hava Türkiye Şampiyonası yarışmalarında Samsunspor Okçuluk takımı başarılarına yenisini ekledi. Fatih Arda Temiz, Kerem Çelik ve Metin Mert Varol'dan oluşan U18 Makaralı yay erkek takımı Türkiye 1.si olurken, Fatma Yasemin Sancak ve Metin Mert Varol'dan oluşan U18 Makaralı yay karma takım Türkiye 2.'si oldu.
METİN MERT MİLLİ TAKIMA SEÇİLDİ
Samsunspor Okçuluk takımı sporcularından Fatih Arda Temiz, U18 Makaralı yay bireyselde Türkiye 3.'sü oldu. Yarışmanın sıralama sonuçlarının ardından Samsunspor U18 Makaralı yay erkek takımı sporcusu Metin Mert Varol milli takıma seçilerek 20-26 Temmuz'da İtalya’nın Roma şehrinde yapılacak Gençler Avrupa Şampiyonasında ülkemizi ve Samsunspor'u temsil edecek.
Zekai Anıl

