Samsunspor'lu Boksör Dünya 3.'sü Oldu
Paylaş

Samsunspor'lu Boksör Dünya 3.'sü Oldu

Karadağ Budva'da organize edilen Gençler Dünya Şampiyonası’nda ülkemizi ve ilimizi temsil eden Samsunspor Kulübü sporcusu Zeynep Sena Comart, Dünya 3.'sü oldu.  

60 KG'DA RİNGE ÇIKTI

Samsunspor Kulübü Sporcusu Zeynep Sena Comart, 13-20 Mart 2023 tarihlerinde arasında Karadağ Budva’da düzenlenen Gençler Dünya Şampiyonası’nda ringe çıktı. 60 kiloda mücadele eden Milli boksörümüz Zeynep Sena Comart Dünya üçüncüsü oldu. Samsunspor Kulübü Boks Antrenörü Nihat Bilir, uluslararası ilk malyayı kazanmanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade etti. 

YENİ HEDEFİ AVRUPA ŞAMPİYONLUĞU

Zeynep Sena Comart'ın başarısı ile gurur duyduklarını belirten Bilir, "Şimdiki hedefimiz ise Nisan ayında düzenlenecek olan Avrupa Şampiyonasına katılarak şampiyon olmak. Dünya 3.'lüğü kulübümüze ve ülkemize bu madalya hayırlı olsun. Bizlerden desteğini esirgemeyen Kulüp Başkanımız Yüksel Yıldırım, kurulu üyesi Boks branş sorumlusu Murat Alanyurt'a teşekkür ederim" dedi.  

Zekai ANIL

Yorum Yap

* Güvenlik gereği ip adresiniz saklanmaktadır. 3. şahıslara kesinlikle paylaşılmamaktadır.