Samsunspor Sezona Eski Hocasına Karşı Başlıyor

Samsunspor Sezona Eski Hocasına Karşı Başlıyor

Hazır

Giriş: 06.07.2025 22:50 Güncelleme: 30.05.2026 21:55
Samsunspor ile Gençlerbirliği arasında sezonun ilk haftasında oynanacak karşılaşma, ilginç bir tesadüfü de beraberinde getirecek.

Trendyol Süper Lig 2025-2026 sezonunun ilk haftası, Samsunspor ile Gençlerbirliği arasında oynanacak kritik bir karşılaşmaya sahne olacak. 

İLK HAFTADA BÜYÜK TESADÜF

Samsunspor’un, Trendyol Süper Lig 2025-2026 sezonunun ilk haftasında Gençlerbirliği ile eşleşmesi, ilginç bir tesadüfü de beraberinde getirdi. Kırmızı-Siyahlılar ile kariyerinin ikinci Süper Lig deneyimini yaşamaya hazırlanan teknik direktör Hüseyin Eroğlu, yeni sezona ilk Süper Lig tecrübesini yaşadığı Samsunspor maçıyla başlayacak.

SAMSUNSPOR İLE İLKİ YAŞAMIŞTI

Hüseyin Eroğlu, 10 sezonluk Altınordu kariyerinin ardından 2022-23 sezonunda Samsunspor'un başına geçmiş ve Kırmızı-Beyazlıları Süper Lig'e çıkarmayı başarmıştı. Samsunspor ile birlikte kariyerinde ilk defa Süper Lig'de mücadele eden Eroğlu, 5 maçta alınan 1 puanın ardından kulüpten ayrılmıştı

DUYGUSAL BİR MAÇ OLACAK

Samsunspor Futbol Direktörü Fuat Çapa da, eşleşmeyi farklı bir maç olarak yorumladı. Çapa, “Bizim adımıza duygusal bir karşılaşma olacak. Bunun nedeni daha önce benim Gençlerbirliği'nde görev yapmam ve Hüseyin hocanın da Samsunspor'da görev yapmış olması. Ama bizim adımıza güzel bir fikstür olduğunu düşünüyorum” dedi. 

 

Davut Aktaş

Bu haberi nasıl buldunuz?

Yorum Yap