Samsunspor Teknik Direktörü İrfan Buz'dan Maç Sonu Değerlendirmesi
Paylaş

Samsunspor Teknik Direktörü İrfan Buz'dan Maç Sonu Değerlendirmesi

Ekleme: 05.10.2019 21:17

Manisaspor maçını sonrasında değerlendirmelerde bulunan Yılport Samsunspor Teknik Direktörü İrfan Buz, özellikle ilk devrede istediği baskıyı ve coşkuyu görmediğini ifade ederek beraberliği buna bağladığını söyledi.

KONSANTRASYON KAYBI

Yılport Samsunspor Teknik direktörü İrfan Buz, Manisaspor maçı sonrasında yaptığı açıklamada, kazanmak için sahada çıktıklarını ifade ederek, “Sahaya kazanmak için çıkmıştık. Oyunun ilk 15 dakikasında güzel performans sergiledik. Golü bulmuş olsaydık skor farklı olurdu. Fakat kalemizde gördüğümüz iki gol sonrasında konsantrasyon kaybına neden oldu. İlk devrede ısırmayan ikili mücadelelerde olmayan bir takım izledik. Özellikle tecrübeli oyuncularımızdan gerekli verimi alamadık” dedi. 

ÜÇ PUANLA SÜSLEYEMEDİK
İlk yarıda ısırmayan, ikili mücadelelerde bulunmayan bir görüntü olduğuna dikkat çeken Buz, “Buda beni fazlasıyla üzdü. İkinci devreye geldiğimizde İkinci devrede riskler almak zorundaydık. Dolayısı ile 4-4-2 sistemine döndük ve Atabey’le iki gol bulduk. Bu konuyu çalışmamız gerekiyor. Bu tür maçlarda aslında çok farklı sonuçlanır. Isırmazsanız, mücadele etmezseniz kaybedersiniz. Bundan sonra dersimize iyi çalışacağız ve yolumuza devam edeceğiz. Manisaspor maçında çok güzel bir ambiyans vardı. Üç puanla süslemek isterdik ama olmadı” diye konuştu.

Yorum Yap

* Güvenlik gereği ip adresiniz saklanmaktadır. 3. şahıslara kesinlikle paylaşılmamaktadır.