Samsunspor Teknik Direktörü Reis, Oyuncularına Nefes Aldırtmıyor
Paylaş

Samsunspor Teknik Direktörü Reis, Oyuncularına Nefes Aldırtmıyor

Sahasında Cumartesi günü Kasımpaşa ile karşılaşacak olan Samsunspor, zorlu mücadelenin hazırlıklarını yüksek tempodaki idmanlarla sürdürdü

Süper Lig’in 29. haftasında sahasında Kasımpaşa’yı ağırlayacak olan Samsunspor’da hazırlıklar sürüyor.

TEK İDMAN YAPTILAR

Kırmızı-Beyazlılar, Trendyol Süper Lig’in 29. haftasında Cumartesi günü saat 16.00’da evinde oynayacağı Kasımpaşa maçının hazırlıklarını yaptığı tek idmanla sürdürdü. Teknik direktör Thomas Reis idaresinde Nuri Asan Tesisleri’nde çalışan Samsunspor’da futbolcuların son derece istekli ve hırslı oldukları gözlendi. 

MORALLER YÜKSEK

Avrupa’ya giden yolda bir engeli daha kayıpsız geçmek isteyen Kırmızı-Beyazlılarda, Kasımpaşa maçı öncesinde moraller yüksek. Bu arada Samsunspor’un Avrupa yolundaki rakiplerinden Beşiktaş evinde Galatasaray ile karşılaşırken, Eyüpspor ise Başakşehir’i konuk edecek. Kırmızı-Beyazlılar, bu iki maçı da yakından takip edecek.

SAVUNMAYA ÖZEL İLGİ

Kırmızı-Beyazlıların tecrübeli çalıştırıcısı Thomas Reis, yarın oynanacak Kasımpaşa maçında puan kaybı yaşamak istemiyor. Antrenmanlarda işi sıkı tutan Alman hoca, özellikle savunma oyuncuları ile yakından ilgileniyor.

 

Kaynak: Davut Aktaş

Yorum Yap

* Güvenlik gereği ip adresiniz saklanmaktadır. 3. şahıslara kesinlikle paylaşılmamaktadır.