Son Dakika Samsunspor Haberleri | Ziraat Türkiye Kupası’nda penaltılar sonucu yarı finale yükselen Trabzonspor’da Başkan Ertuğrul Doğan, maçın ardından yaptığı açıklamalarda Samsunspor camiasına ve taraftarına teşekkür etti.
"SAMSUN BİZİM DOST CAMİAMIZ"
Samsun’da gördükleri misafirperverlikten duyduğu memnuniyeti dile getiren Ertuğrul Doğan, iki komşu şehir arasındaki ilişkilerin önemine değindi: "Samsunspor da taraftarı da gayet centilmenceydi. 10 kişi kalmalarına rağmen ciddi bir mücadele verdiler. Hem takımı hem de taraftarı tebrik ederim. Biz Karadeniz takımlarıyız, aynı tavanın balıklarıyız. İlişkilerimizi daha da geliştirmemiz lazım. Onlar bizi burada çok iyi misafir etti, sağ olsunlar."
FATİH TEKKE VE EKİBİNE TAM DESTEK
Sezonun genel gidişatını ve teknik heyetin performansını değerlendiren Doğan, Fatih Tekke’ye olan güvenini tazeledi: "Kupa ve ligde gidebildiğimiz yere kadar gitmek istiyoruz. Bu yıl yapılanmanın ilk yılı ve bence gayet başarılılar. Bu yılın kazananı Fatih Tekke, ekibi ve genç oyuncularımızdır. Hocamıza ve takımımıza güvenimiz tam."
TRANSFER MÜJDESİ: "İKİ İSİM TAMAM"
Gelecek sezonun planlamasına şimdiden başladıklarını belirten Doğan, transfer müjdesi de verdi: "Eksiklerimizi görüyoruz, takviye çalışmalarımız başladı. Şu ana kadar iki transfer gerçekleştirdik. Önümüzdeki günlerde yeni isimler de olacak. Görüşmelerimiz sürüyor, inşallah yakın zamanda tek tek açıklayacağız. Gelecek sezon zirve yarışının içinde olacağız."
Anadolu Ajansı