Samsunspor, hücum hattını güçlendirmek için yürüttüğü titiz transfer çalışmalarında beklenen hamleyi yaptı. Kırmızı-Beyazlı ekip, City Group bünyesinde yer alan ve Fransa’nın köklü kulüplerinden biri olan ESTAC Troyes forması giyen genç golcü Kouadou Jaurès Assoumou ile anlaşma sağladı.
4,5 YILLIK DEV SÖZLEŞME
Kulüpten yapılan resmi açıklamada, Fildişi Sahilli yetenekle uzun vadeli bir anlaşma yapıldığı duyuruldu. Kulüp binasında gerçekleştirilen imza töreninin ardından yapılan açıklamada, "Kulübümüz, Fildişi Sahilli futbolcu Kouadou Jaurès Assoumou ile 4,5 yıllık sözleşme imzalamıştır. Atatürklü armamızla birlikte nice başarılara!" ifadelerine yer verildi.
CITY GROUP REFERANSIYLA GELDİ
Samsunspor'un yeni transferi Assoumou’nun, dünya devlerini bünyesinde barındıran City Group organizasyonuna bağlı bir kulüpten transfer edilmesi dikkat çekti. Kariyerinde yeni bir sayfa açan Fildişi Sahilli oyuncunun, fiziksel gücü ve atletik yapısıyla Süper Lig temposuna uyum sağlaması hedefleniyor.
Genç yıldızın, Teknik Direktör Thomas Reis’in sisteminde hücum hattının farklı bölgelerinde görev alabileceği belirtiliyor.
Hüsnü Can ARMUTÇU