Samsunspor'un Maçını İlk Kez Statta İzlediler

Samsunspor'un Maçını İlk Kez Statta İzlediler

Hazır

Giriş: 07.11.2025 14:09 Güncelleme: 30.05.2026 21:55
Samsun’un Ayvacık ilçesinde yaşayan özel gereksinimli çocuklar, eğitim aldıkları okulun düzenlediği etkinlik kapsamında şehrimizim gururu Samsunspor’un bir maçını ilk kez tribünden izledi. Avrupa maçı heyecanı yaşayan çocuklar, alınan galibiyetle büy...

Trendyol Süper Lig’de muhteşem başarılara imza atan Samsunspor, UEFA Konferans Ligi’nde Malta ekibi Hamrun Spartans’ı sahasında konuk etti. Şehrimizim gururu karşılaşmadan 3-0’lık skorla galip ayrılırken, Konferans Ligi’nde liderlik koltuğuna oturdu.

ÖZEL ÖĞRENCİLER TRİBÜNDEYDİ

Özel Samsun Anka Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi öğrencileri, unutulmaz bir gün yaşayarak Samsunspor-Hamrun maçını tribünden izledi. Öğrenciler, öğretmenleri eşliğinde Ayvacık’tan 19 Mayıs Stadyumu’na gelerek bu muhteşem geceye şahitlik etti.

İLK KEZ STADYUMDA MAÇ İZLEDİLER

İlk kez stadyumda maç izlemeye giden öğrencilerin heyecanı, öğretmenleri için de çok özel ve duygusal bir deneyim oldu. Tribünlerde marşlar söyleyip takımlarına tezahürat yapan özel öğrenciler hem eğlenceli hem de gurur dolu anlar yaşadılar.

ÇOCUKLAR ÇOK SEVİNDİ

Anka Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi yöneticileri, öğrencilerinin sosyalleşme ve özgüvenini desteklemek amacıyla organize edilen etkinlik nedeniyle mutlu olduklarını belirterek, “Çocuklarımızın Samsunspor sevgisini yerinde yaşamaları bizim için çok kıymetliydi. Onların mutluluğu her şeye değer” ifadelerini kullandı.

TEŞEKKÜR MESAJI YAYINLADILAR

Günler öncesinden Samsunspor-Hamrun maçına gitmek için hazırlık yapan Anka Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi, kendilerine bu süreçte destek olan Samsunspor Kulübü’ne, 1965 Samsunsporlular Derneği’ne, Hedef Halk Gazetesi Genel Yayın Koordinatörü Noyan Alper Cabbar’a ve öğrencilerin stada güvenli bir şekilde giriş yapmaları konusunda yardımcı olan İl Emniyet Müdürlüğü Spor Şube polislerine teşekkür etti.

Günün sonunda öğrenciler hem Samsunspor’un galibiyet sevincini hem de ilk kez stadyumda maç izlemenin mutluluğunu yaşayarak okullarına döndüler. Tribünlerdeki bu anlamlı buluşma Anka Özel Eğitim Kurumu ailesi için unutulmaz bir anı olarak hafızalarda yer etti.

 

Tuğçe Gevşek

Bu haberi nasıl buldunuz?

Yorum Yap